Sünnet Minik adamım Sünnet oldu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

capriss

Ziyaretçi
arkadaşlar bebeğim 10 aylık bugün sünnet oldu.sünnet aşaması kolay sayılır ama uyuşukluğu geçince çok ağladı yawrum darısı tüm miniklerin başına size tawsiyem hareketlenmeye başlamadan sünnet ettirin sevgiler hepinize..

geçmiş olsun.benimde bebeğim 8,5 aylık önümüzdeki hafta yaptırmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.birde herkes yaptırma filan diyor.bende kıyamıyorum ama büyüyünce daha kötü olur gibime geliyor.ne kadar sürüyor , ve iyileşme süreci nasıl oluyor?yazabilirsen çok sevinirim.birde bir yakınımızın oğlunun sargı bezlerini açmada problem yaşadılar.gerçi daha yeni sizinkide ama.şu anda nasıl?

biraz geç oldu kusura bakma
bende çok büyüttüm kafamda 3 gün baya üzüldüm nasıl kıyıcam diye ama bilseydim bu kadar kolay olucağını çok daha önce yaptırırdım
lokal yaptı doktorumuz önce iğne vurdu yarım saat sonra aldı içeri 10 dk sürdü bacaklarımı tuttunuz diye çok sinirlenip ağladı eve geldik uyuşukluğu oldugundan sesi çıkmadı ağrı kesici verdim uyudu 3 saate yakın yorgundu kuzum uyanınca bi kıyamet koptu hepsi 1 saat sürdü sustu acısı geçti sanırım 2 saat kucağımda oyaladım uyuttum gece herzamanki gibi iki kere mama için uyandı 3 saat arayla ağrı kesici verdim deliksin sabaha kadar uyudu sabah oturdugumuz yerden oyuncaklarla oynadık öğleden sonra emeklemeye başladı eski haline döndü Rabbim yardım etti yavruma hiç zorluk çekmedi ilk günden sonra herşey eskisi gibiydi doktorumuz bezinin fazlalığı hep öne gelip torbalancak dedi ertesi gün merheme başladık bezlemeden bolca sürdüm daha da rahat hareket etti sargı bezi olayımız yoktu çookta rahattı aç kapa canı yanmadı 1 haftayı geçti şuan tamamen iyileşmek üzere ilk 3 günde dokunmaya başladık acımadan sünneti geçiktirmeyin lütfen küçük yara daha hızlı iyileşiyor

kızlar biri bana sünnet sonrası yaşadıklarını anlatsın.oğlumun sünnnet olması gerekiyormuş.korkuyorum
4 yaşında.ya zaptedemezsek ve yanlış bişi yapılırsa.özelime msj atın lütfen

canım çocuk cerrahımı yaptı üroloji dr mu yaptı
bizde 6 aylıkken yaptıralım diyoruz
yaza da geliyo altını açınca üşümesin diye

bende yaza yaptırıcam 6 ay oluyor doğdukta bi kaç gun sonra diyordum annem izinvermedi yazık falan die ürolog yapıyo die biliyorum ben

çocuk cerrahı yaptı ürologları tavsiye etmiyolar arkadaşlar genel cerrahlar tavsiye ediliyo

Hayırlı olsun canım.Bende erkek çocuğum olursa bebekken yaptırmayı kafaya koydum.Hem sünnet sağlıklı olduğundan hemde büyüyünce çocuk korku yaşadığından bencede en uygunu bebkken.kaydirigubbakcemile5

Yaptıran arkadaşlar nerelerde yaptırdılar ve tavsiye ederler mi onlarıda yazarsanız süper olura.s

gecmis olsun canim ve hayirli olsun....

biz oglumuzu 8 yasinda sünnet yaptirdik....ben hep kücük diye korktum biraz , buradada doktorlar öyle sip diye izin vermiyorlar ama 8 yasindaydi ve doktor izniyle hastahanede , full narkoz ile sünnet edildi ve ayni gün eve geldik ...bir hafta sürdü iyilesmesi...tatil oldugu icin o zaman sorun yasamadik.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…