biraz geç oldu kusura bakma
bende çok büyüttüm kafamda 3 gün baya üzüldüm nasıl kıyıcam diye ama bilseydim bu kadar kolay olucağını çok daha önce yaptırırdım
lokal yaptı doktorumuz önce iğne vurdu yarım saat sonra aldı içeri 10 dk sürdü bacaklarımı tuttunuz diye çok sinirlenip ağladı eve geldik uyuşukluğu oldugundan sesi çıkmadı ağrı kesici verdim uyudu 3 saate yakın yorgundu kuzum uyanınca bi kıyamet koptu hepsi 1 saat sürdü sustu acısı geçti sanırım 2 saat kucağımda oyaladım uyuttum gece herzamanki gibi iki kere mama için uyandı 3 saat arayla ağrı kesici verdim deliksin sabaha kadar uyudu sabah oturdugumuz yerden oyuncaklarla oynadık öğleden sonra emeklemeye başladı eski haline döndü Rabbim yardım etti yavruma hiç zorluk çekmedi ilk günden sonra herşey eskisi gibiydi doktorumuz bezinin fazlalığı hep öne gelip torbalancak dedi ertesi gün merheme başladık bezlemeden bolca sürdüm daha da rahat hareket etti sargı bezi olayımız yoktu çookta rahattı aç kapa canı yanmadı 1 haftayı geçti şuan tamamen iyileşmek üzere ilk 3 günde dokunmaya başladık acımadan sünneti geçiktirmeyin lütfen küçük yara daha hızlı iyileşiyor