Lohusayim canım. Ben de çekilir diye biliyorum yine de teyit edeyim dedim bazıları istemiyor çünkü.Canım regl misin .bildiğim kadarı ile regl iken zikir cekebiliyorsun ama yinede bir bak istersen netten
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini senin duaların daha çok kabul olurLohusayim canım. Ben de çekilir diye biliyorum yine de teyit edeyim dedim bazıları istemiyor çünkü.
Net.de de çekilir yazıyor.alsem ben çektikçe sana sayı atarım olur mu?
Şimdilik 1000 alıyorum.
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini senin duaların daha çok kabul olur
Ayın 8 inde 3 ay dolacak darısı sana inşallahAllah razı olsun canımseninki de sağlıkla büyüsün 3 ay oldu herhalde.
200 de benden düş. İnşallah bebeğin seninle kalır, kucağına aldığın günleri görmek de nasip olur.
alsem canım 4000 okudum
11.000 düşülecek toplamdaalsem canımm 500 tane okudumm.Miniğin sana sımsıkı tutulsun inşAllah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görelim.Rabbim bizim gibi olmayanlara da nasip etsin hayırlı vakitte.
Canım çekiliyor diye biliyorum ben, kuran’dan ayet/sure değil ya. İçine sinmezse çekme. Hiç problem değil. gün yok çünkü. Ne zaman biterse sayıCanım bebişin sımsıkı tutunsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallah. Ben adetliyim ya okunabiliyor mu?
12.000 düşülecek1000 alıyorum ama kalan kaç göremedim
13.000 düşülecekKaçta kalınmış göremedim
1.000 daha alıyorum
Yok aşko, 15.000 düşülecekk1000 aldım
Kalan 13.000
Düzelttim mesajı. Dönüş yapmazsa onun sayısını da okuruzYok aşko, 15.000 düşülecekkbu sefer toplayarak gidiyorum çünkü bi arkadaşın net sayısını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?