Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle geliyor ama 100 alıp hesabı da şaşırmış olabilirGaliba 1000 almış gibi
Okumaya devam ediyorum ben arkadaş yazınca ona göre düşeriz hepimizBana da öyle geliyor ama 100 alıp hesabı da şaşırmış olabilir
500 aldım
Allah razı olsun canım. yorma kendini fazla. 100 tane okusan bile yeterOkumaya devam ediyorum ben arkadaş yazınca ona göre düşeriz hepimiz
Benim Miniş müsade ettiği kadar okucam canım inşallahAllah razı olsun canım. yorma kendini fazla. 100 tane okusan bile yeter
500 aldım
500 de ben okudum. 3000 düşüCem sayıdan Wilma11 dönüş yapınca2.000 aldım. Hamileyken cok okudum sana da şifa olacak güzel kardesım
Toplamda 5000 düşüCem2.000 aldım devam ederim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sıkı sıkıya tutunsun
5300 oldu düşülecek300 aldim Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
İyi geceler canım Allah rahatlık versin5300 oldu düşülecek
Ben progestanın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyorum kızlar. lütfen siz de çok yorulmayın. Bi şekilde biter hayırlısıyla, nasılsa acelesi yok. İyi geceler hepinize. Allah’a emanet olun
Benım blum her duada yanımızda2.000 aldım devam ederim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sıkı sıkıya tutunsun
Evet ta eski gruplardan beri var sağolsunBenım blum her duada yanımızda
Benım blum her duada yanımızda
Benım blum her duada yanımızda
Elimizden geleni yapacağız tabi birbirimiz için herzaman yaninizdayim Allah'ın izniyleEvet ta eski gruplardan beri var sağolsun
200 de benden düş. İnşallah bebeğin seninle kalır, kucağına aldığın günleri görmek de nasip olur.5300 oldu düşülecek
Ben progestanın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyorum kızlar. lütfen siz de çok yorulmayın. Bi şekilde biter hayırlısıyla, nasılsa acelesi yok. İyi geceler hepinize. Allah’a emanet olun
Canım regl misin .bildiğim kadarı ile regl iken zikir cekebiliyorsun ama yinede bir bak istersen nettenCanım çok mutlu bir haber Allah sana bağışlasın canım benim.
Ben şu durumda cekebiliyor muyum bir bilgin var mı?