• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik evime hoşgeldiniz

Eşyalarınız güzel evin daha büyügünü ve güzelini rabbim tez zamanda size nasip etsin işallah :nazar:

küçük olması hiç önemli değil canım

önemli olan evinde huzurla mutlulukla oturman canımmm......

bence çokta küçük değil.....hoş temiz pırıl pırıl

bence gayat güzel yerleştirilmiş hiç lküçük olduğu hissedilmiyo canım güle güle huzurla otur ayrıca mutfaktaki kap süsüne bayıldım bende erkek arkadaşımın evine yapacağım ondan :) kaç ip kullandın ben 2renk kedi ipi bide pon pon ip gördüm aradada nazar boncukları var sanırım

Küçük evinizde kocaman mutluluğunuzun bir ömür sürmesi dileğiyle güle güle oturun canım eviniz çok güzel.

bence gayat güzel yerleştirilmiş hiç lküçük olduğu hissedilmiyo canım güle güle huzurla otur ayrıca mutfaktaki kap süsüne bayıldım bende erkek arkadaşımın evine yapacağım ondan :) kaç ip kullandın ben 2renk kedi ipi bide pon pon ip gördüm aradada nazar boncukları var sanırım

ben evim küçük derken bana göre degil burda paylaşılan evlerin hepsi büyük ve çok güzeller ben burdaki evlerle kıyasladıgım için küçük dedim evet kapı süsünde nazar boncukları var mutfak perdem de öyle ama onu ben yapmadım bizim burda ipi satan yer yeni açılmıştı ücretsiz yapıyodu ipi alana ben oraya yaptırdım mutfak perdem ve kapıdaki perde için 16 lira ödedim 2 ay önce hepinize tşkler güzel yorumlarınız için

ev nekadar büyükse temizligide zor olur esyayla doldurma evi yeterki ferah olsun küçük olsun en önemliside mutlulugunuz huzurunuz hiç bozulmasın

küçük ev görmesem neyse:))ben de 1 oda sandım..güle güle oturun.....siz ev alında kesin cok büyük alırsınız....

evin küçük olması büyük olması hiç önemlideğil canım..
huzurlu mutlu olun yeter..
güle güle iyi günlerde oturun evinizde:))

Back
X