YARDIM EDEBILIR MISINIZ?
K kartanem2 @Ay12live @umutolsun @Lazkizikader @ManolyaBaby @hayalalemiveben @akasya1612 @Hoffe @feride67 @Vavin @yassimin @Yariiimm @alya001 @buket73 @Hasretim30 @hayatin_anlami @GlySn @HemDeliHemAsik @zeynoc17 @Minnoskafa @Asumanelly @gulay23 @hatice8679 @semos427 @nazah35 @Polyannaaaaaa @HerSey_Guzel_Olucak @Queen21 @ftmclk @bahar1143 @Zeze_9 @yrnmrdy @Oznurr26 @saribaykus
ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdeniiz arkadaşımızın eşi ÖMER, aylar süren kanser tedavisi ile savaşıyordu. Son durum bilgisine göre, birkac gün önce kalbi durmuş. Doktorlar tarafından tekrar çalıştırılmış fakat solunum makineye bağlı ve bilinci kapalıymış. Bizim içimizden gelen dualara,hatimlere ihtiyacı var. Mucizeye ihtiyacımız var.
En önemlisi de minicik bir evladın babasını hatırlaması,onunla-kokusuyla- baba gölgesinde büyüyebilmesi için dua edelim lütfen.NOT: IIZ ARKADASIMIZ KONU ICERIGINDE YA DA MESAJLARDA ISMININ GECMESINI ISTEMIYOR.TANIYAN BILEN ARKADAŞLARINDAN RICASI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?