Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evTik 313 ayetel kürsi 12500 onikibinbeşyüz ya şafi okudum mevlam şifasını versinYARDIM EDEBILIR MISINIZ?
K kartanem2 @Ay12live @umutolsun @Lazkizikader @ManolyaBaby @hayalalemiveben @akasya1612 @Hoffe @feride67 @Vavin @yassimin @Yariiimm @alya001 @buket73 @Hasretim30 @hayatin_anlami @GlySn @HemDeliHemAsik @zeynoc17 @Minnoskafa @Asumanelly @gulay23 @hatice8679 @semos427 @nazah35 @Polyannaaaaaa @HerSey_Guzel_Olucak @Queen21 @ftmclk @bahar1143 @Zeze_9 @yrnmrdy @Oznurr26 @saribaykus
ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdeniiz arkadaşımızın eşi ÖMER, aylar süren kanser tedavisi ile savaşıyordu. Son durum bilgisine göre, birkac gün önce kalbi durmuş. Doktorlar tarafından tekrar çalıştırılmış fakat solunum makineye bağlı ve bilinci kapalıymış. Bizim içimizden gelen dualara,hatimlere ihtiyacı var. Mucizeye ihtiyacımız var.
En önemlisi de minicik bir evladın babasını hatırlaması,onunla-kokusuyla- baba gölgesinde büyüyebilmesi için dua edelim lütfen.NOT: IIZ ARKADASIMIZ KONU ICERIGINDE YA DA MESAJLARDA ISMININ GECMESINI ISTEMIYOR.TANIYAN BILEN ARKADAŞLARINDAN RICASI.
allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah1 yasin î şerif , 500 ya Şafii okurum inşaallah.
Allah acil şifalar versin , ailesine dayanma gücü..