Adana ve Çevresi, Samsun ve Çevresi olarak bu durumu genelleyenler var. Yüzdeye vurduğumuzda bu iki ilin adı çok geçiyormuş.Irkçılık demesin kimse de böyle haberler hep Adanadan çıkıyor fark ettiniz mi?
Demek ki bu bireysel değil sosyokültürel bir problem.
Oradaki insanların bir şekilde devlet eliyle ıslah edilmesi lazım.
Şimdi inşallah bunu dedim diye kimse "Ama böyle şeyler her yerde oluyoooo" demez. Kendimizi kandırmayı severiz biz. :)
Aynen valla bende korkudan hep otobüse biniyorum. Çünkü otobüste tek yolcu kalma riskin pek fazla yok.Dolmuşa binmeye korkar olduk bu pislikler yüzünden.
Aynen valla bende korkudan hep otobüse biniyorum. Çünkü otobüste tek yolcu kalma riskin pek fazla yok.
Aaa ben bunu ilk kez duydum bu tüm şehirler için geçerli değil mi ? Peki şöförün güzergah değiştirdiği hemen mi tespit ediliyor ?Aynen ve otobuslerde takip sistemi var guzergah degiskliginde hemen mudahale ediyorlar
Peki hemen nasıl müdahele ediyorlar ki ? canım çok soru sordum ama kusura bakma lütfen önemli bu bilgiler çünkü.Aynen ve otobuslerde takip sistemi var guzergah degiskliginde hemen mudahale ediyorlar
Aaa ben bunu ilk kez duydum bu tüm şehirler için geçerli değil mi ? Peki şöförün güzergah değiştirdiği hemen mi tespit ediliyor ?
Peki hemen nasıl müdahele ediyorlar ki ? canım çok soru sordum ama kusura bakma lütfen önemli bu bilgiler çünkü.
hmm. bizim burada yani istanbulda şoförler güzergah değiştiriyor bazen çünkü çok aşırı trafik olunca çevre yolundan falan gidiyorlar gayet sorunsuz. demek ki haber veriyorlar. ya da istanbulda yok belki.Yok estagfrullah... ya hemen uyariyorlar soforu guzergaha don falan diye ariyorlar.. bi iki kez sahit oldum boyle biseye
hmm. bizim burada yani istanbulda şoförler güzergah değiştiriyor bazen çünkü çok aşırı trafik olunca çevre yolundan falan gidiyorlar gayet sorunsuz. demek ki haber veriyorlar. ya da istanbulda yok belki.
Peki hemen nasıl müdahele ediyorlar ki ? canım çok soru sordum ama kusura bakma lütfen önemli bu bilgiler çünkü.
Aynen İstanbul büyük bir şehir.Büyük şehirlerde böyle ama küçük yerlerde değildir.