Minibüste tecavüze kalkıştı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Adana'da bindiği dolmuşta kimse kalmayınca şoför tarafından darp edilip tecavüz edilmek istenen 17 yaşındaki kız çocuğu "Şimdi babam ve polis gelecek" deyince kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi. Annesi ve babası ayrılan, kendisi de annesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki S.İ. hastaneye gitmek için dün öğle saatlerinde evlerinin önünden geçen dolmuşu durdurarak "Hastaneye gider mi" diye sordu. Dolmuş sürücüsü Ali C. (25) ise "Evet hastaneden geçer dedi" Bunun üzerine kız çocuğu dolmuşa bindi. Valilik önünden dolmuşa bindiğinde dolmuşta çok sayıda kişi varken dolmuş Süleyman Demirel Bulvarı'na geldiğinde diğer yolcular indi. Dolmuşta sürücü ve kız çocuğu kaldı. İddiaya göre, hastaneye yaklaştıkları sırada sürücü hastane yerine göle doğru gitmeye başladı. Bunun üzerine kız çocuğu "Nereye gidiyorsun dur ineceğim" dedi. Ancak sürücü "Sus konuşma tuvalet ihtiyacım var göle doğru gidiyorum" dedi.

Bu sırada sürücü kapıları da kilitleyerek dolmuşu gölün kenarına getirdi. Aracı durduran sürücü, kız çocuğunun yanına gelerek, kafasını pencereye vurup kıza tecavüz etmeye çalıştı. S.İ. de direnip sürücünün yüzünü tırmaladı. Ancak sürücünün elinden kurtulamadı. Sürücü kız çocuğunu soymaya çalışırken kız "Dolmuşta tek kalınca sen hastane yerine başka yere sapınca babama mesaj attım şimdi babam ve polis gelir" diye bağırdı. Bunun üzerine korkan sürücü tecavüz girişimini sonlandırarak dolmuşun kapısını açıp "Defol git" diye bağırdı. Kız çocuğu dolmuştan iner inmez sürücü aracıyla kaçtı. Kız çocuğu ise hemen hastaneye giderek buradaki özel güvenlik görevlilerine durumu anlattı. Özel güvenlik görevlileri de polise bilgi verdi. Olay yerine gelen polis S.İ. ile görüşüp araç bilgisi ve sürücü eşkalini aldıktan sonra dolmuş sürücüsü Ali C.'yi gözaltına aldı. Kız çocuğu ise çocuk şubeye götürülerek ifadesi alındı. Kız çocuğunda darp olduğu için önce hastaneye götürüldü. Daha sonra da psikolog desteği verildi.

"ARKADAŞIMLA ŞAKALAŞIRKEN TIRMALADI"
Bu arada gözaltına alınan Ali C. ise suçlamaları kabul etmeyerek kız çocuğunu dolmuşuna aldığını ancak tecavüz girişiminde bulunmadığını, kendisini hastaneye kadar götürüp bıraktığını ileri sürdü. Yüzündeki tırnak izleri sorulunca da "Arkadaşımla şakalaşırken tırmaladı bu yüzden yara oldu" dedi. Bu arada çocuk şube polisi kız çocuğunun tırnak arasında doku örneği aldı. Ali C. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Kız çocuğu ise ailesine teslim edildi.
http://www.milliyet.com.tr/minibuste-tecavuze-kalkisti--gundem-2042102/

Irkçılık demesin kimse de böyle haberler hep Adanadan çıkıyor fark ettiniz mi?
Demek ki bu bireysel değil sosyokültürel bir problem.
Oradaki insanların bir şekilde devlet eliyle ıslah edilmesi lazım.
Şimdi inşallah bunu dedim diye kimse "Ama böyle şeyler her yerde oluyoooo" demez. Kendimizi kandırmayı severiz biz. :)

hakikaten bu tip seyler o yorede daha cok gibime geldi. Sanirim goc alan iller ve problem bundan kaynakli...

Adana ve Çevresi, Samsun ve Çevresi olarak bu durumu genelleyenler var. Yüzdeye vurduğumuzda bu iki ilin adı çok geçiyormuş.

Dolmuşa binmeye korkar olduk bu pislikler yüzünden.

kesin bu şerefsizde özgecan cinayetinden sonra, özgecanın resimlerini asmıştır minibüsüne. yolcu bizim namusumuzdur yazıları yazmıştır. millet onu adam sansın diye yazıklar olsun

Yok arkadaş. Ben anlam veremiyorum. O kız işine gücüne gidiyor. Ne istedin ondan ? Ama şu minibüslerde birşey var ya Ben varya isterse işim çok ama çok acil olsun. Evet çok ama çok acil olsun. Minibüste ya da otobüste baktım herkes iniyor bende inerim. Geçende de oldu bu otobüse binmiştim. son durakta inmem gerekiyordu. ama inemedim çünkü herkes çok daha gerideki durakta indi bende korktum hemen indim. Özgecan olayının olduğu zamanda olmuştu bende korkudan hemen indim. Aman kızlar dikkat edin ne olur. isterseniz işinize geç kalın hatta geç kalırsanız işten atılacağınızı da biliyorsanız bile minibüste ya da otobüste herkes ama herkes inerse ne olur ammaann nolcak demeyin sizde inin. Bu minibüsçülerin gözleri fıldır fıldır. Artık hep genç insanları koymuşlar 20-25 yaş arası şoför koltuğuna bizim burda hepsi genç ama hepsi abazanlıktan kudurmuşlar. korkudan binemiyorum. Hep otobüsdür benim tercihim valla. Çünkü tek yolcu kalma imkansız gibi. Herkes otobüslerin kalabalık olmasından şikayetçidir ama bence iyi çünkü tek yolcu kalma riskin yok. Çok dikkat edelim. :/

Aynen ve otobuslerde takip sistemi var guzergah degiskliginde hemen mudahale ediyorlar
Aaa ben bunu ilk kez duydum bu tüm şehirler için geçerli değil mi ? Peki şöförün güzergah değiştirdiği hemen mi tespit ediliyor ?

Aynen ve otobuslerde takip sistemi var guzergah degiskliginde hemen mudahale ediyorlar
Peki hemen nasıl müdahele ediyorlar ki ? canım çok soru sordum ama kusura bakma lütfen önemli bu bilgiler çünkü.

Aaa ben bunu ilk kez duydum bu tüm şehirler için geçerli değil mi ? Peki şöförün güzergah değiştirdiği hemen mi tespit ediliyor ?

Ya ankarada boyle ama sanirim sehirlerin hemen hepsinde var cunku bu belediyelrin calisanini teftis yontemi aslinda amac oyle vatandasi korumak falan degil.
Ankarada otobusler durak disinda duramiyorlar surekli izleniyor flaan..

Peki hemen nasıl müdahele ediyorlar ki ? canım çok soru sordum ama kusura bakma lütfen önemli bu bilgiler çünkü.

Yok estagfrullah... ya hemen uyariyorlar soforu guzergaha don falan diye ariyorlar.. bi iki kez sahit oldum boyle biseye

Yok estagfrullah... ya hemen uyariyorlar soforu guzergaha don falan diye ariyorlar.. bi iki kez sahit oldum boyle biseye
hmm. bizim burada yani istanbulda şoförler güzergah değiştiriyor bazen çünkü çok aşırı trafik olunca çevre yolundan falan gidiyorlar gayet sorunsuz. demek ki haber veriyorlar. ya da istanbulda yok belki.

hmm. bizim burada yani istanbulda şoförler güzergah değiştiriyor bazen çünkü çok aşırı trafik olunca çevre yolundan falan gidiyorlar gayet sorunsuz. demek ki haber veriyorlar. ya da istanbulda yok belki.

Haber veriyorlardie mutlaka. Yoksa herkes kafasina gore guzergah degstirir hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…