Markası modeli nedir fiyatı uçuk kaçık değilse :)Yani biz çok ünlü bir markanın fırınını aldık Anacuuum şuan gayet memnun
Modeli nedir peki? Yemek pasta börek iyi pişiriyor öyle mi ?11 yıllık evlıyım benımde mutfağımda yer YÖK dıye mını fırın almıştım cok memnunum pısırme konusunda. Sadece küçük olduğu ıcın normal fırına göre 1 tepsılık poğaçayı 2 tepsıde pısırmek zorunda kalıyorsun. Vestel markalı fırınım.
Gerçekten mi. İnanılmaz mutlu oldum kullananların ağzından duyunca. Peki süresi de normal fırın gibi mi?Simfer albeni modeli. Hiç de öyle pahalı bir fırında değil. 300 lira civarıydı. 2 - 3 sene oluyor alalı. Çok da memnunuz. Fanı açınca kekler puf puf oluyor. Tavuklar börekler nar gibi kızarıyor. (reklam gibi oldu ama gerçekten memnunuz :)
Arçelik canım, SUF 5000 MEB modeli buMarkası modeli nedir fiyatı uçuk kaçık değilse :)
Aynı sürede pişiriyor. İnternetten tarif bakıyorum. Şu kadar derece şu dakikada pişer diyor, gerçekten o sürede pişiriyor. Midi fırın bu arada tepsileri de baya büyük.Gerçekten mi. İnanılmaz mutlu oldum kullananların ağzından duyunca. Peki süresi de normal fırın gibi mi?
Arçelik için inanılmaz şikayet var sitelerde ama. Kafadan elemiştim ama bak tekrar listeye mi alsam markayıArçelik canım, SUF 5000 MEB modeli bu
fiyatı da 469 tl internet sitesinde
Benim annem arçelikten başka marka kullanmaz beyaz eşyada, iki kere fırın değiştik birini 17 sene kullandı hala taş gibi yazlığa götürdük orada kullanılıyor. Bence listeye al derimArçelik için inanılmaz şikayet var sitelerde ama. Kafadan elemiştim ama bak tekrar listeye mi alsam markayı
Madem bizzat ilk ağızdan duyuyorum öyle yapacağım artık, sağolunBenim annem arçelikten başka marka kullanmaz beyaz eşyada, iki kere fırın değiştik birini 17 sene kullandı hala taş gibi yazlığa götürdük orada kullanılıyor. Bence listeye al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?