• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini ve midi fırın kullananlar

Endop

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
407
623
103
39
nolur üstüme gelmeyin bu da dert mi diye :oops: her pişen kekin vıcık vıcık kaldığı, popaçaların tabanının bembeyaz olduğu, yemeklerin sulu sulu olup asla özdeşleşmediği bir mutfak hayal edin :mad: bir adet börekçim var ama yok pişirmiyor. Normal fırınlardan alamıyorum çünkü mutfağımda zerre yer yok. 1.000 tl ye çıkabilirim. Nolur kullanan varsa bir fikir yazsın ve birkaç saat kalsın bdv de nolur moderatörler :KK24: ben de kabaran keklerim altı da üstü de pişmiş popaçalarım olsun istiyorum:KK61:

Aman Allahım konu aşağılara doğru uçuşa geçmiş. Moderatötlerin asabı bozulmadan iki marka iki model tavsiye ediverin :dua:

Yemek,kek ve borek için eski tip davul firin diyorum ben ;)
Ama kurabiyede cok kotuyumdur, yapmiyorum yemiyorum kafam rahat:deli:

Konunun yeri burası değil ama konunun bir ustası varsa o da Nevreste Nevreste hanım olsa gerek :) O size yardımcı olabilir görürse.

11 yıllık evlıyım benımde mutfağımda yer YÖK dıye mını fırın almıştım cok memnunum pısırme konusunda. Sadece küçük olduğu ıcın normal fırına göre 1 tepsılık poğaçayı 2 tepsıde pısırmek zorunda kalıyorsun. Vestel markalı fırınım.

Yani biz çok ünlü bir markanın fırınını aldık Anacuuum şuan gayet memnun

Ben bilmem eşim bilir :olamaz:

Arçelik mini fırınım vardı, kv çok beğeniyordu benim fırını, iyidir herhalde :oops:

Simfer albeni modeli. Hiç de öyle pahalı bir fırında değil. 300 lira civarıydı. 2 - 3 sene oluyor alalı. Çok da memnunuz. Fanı açınca kekler puf puf oluyor. Tavuklar börekler nar gibi kızarıyor. (reklam gibi oldu ama gerçekten memnunuz :)

11 yıllık evlıyım benımde mutfağımda yer YÖK dıye mını fırın almıştım cok memnunum pısırme konusunda. Sadece küçük olduğu ıcın normal fırına göre 1 tepsılık poğaçayı 2 tepsıde pısırmek zorunda kalıyorsun. Vestel markalı fırınım.
Modeli nedir peki? Yemek pasta börek iyi pişiriyor öyle mi ?

Siemens Ankastre fırin kullanıyorum. Ayarlarla alakali sorun yaşadım uzun zaman,çözdüm diyebilirim kendi adıma. Mini yada midi fırında da varsa alt/üst,turbo vb ayarlar,deneyebilirsiniz.
İlk aldığımda etlerin dışı yanıyor ama içi asla pişmiyordu. Meğer alt ust ayarında çalıştıriyormuşum,turbo yapınca hallettim.
Kek konusunda da turbo ayar kullanıyorum,içi iyi pişiyor,kabarıyor. İlk yarım saat kapağını açmıyorum sonrasında kürdanla kontrol ediyorum,temiz çıkıyorsa kürdan pişmiş olduğuna kanaat getiriyorum.
Borcam da ne pişirirseniz pişirin alt kısmı üstüne nazaran az pişiyor,üstü pişince üst ayarını kapatıp sadece altını 10-15 dakika daha pişirirseniz kararında olacaktır.

Simfer albeni modeli. Hiç de öyle pahalı bir fırında değil. 300 lira civarıydı. 2 - 3 sene oluyor alalı. Çok da memnunuz. Fanı açınca kekler puf puf oluyor. Tavuklar börekler nar gibi kızarıyor. (reklam gibi oldu ama gerçekten memnunuz :)
Gerçekten mi. İnanılmaz mutlu oldum kullananların ağzından duyunca. Peki süresi de normal fırın gibi mi?

Gerçekten mi. İnanılmaz mutlu oldum kullananların ağzından duyunca. Peki süresi de normal fırın gibi mi?
Aynı sürede pişiriyor. İnternetten tarif bakıyorum. Şu kadar derece şu dakikada pişer diyor, gerçekten o sürede pişiriyor. Midi fırın bu arada tepsileri de baya büyük.

Arçelik canım, SUF 5000 MEB modeli bu
fiyatı da 469 tl internet sitesinde
Arçelik için inanılmaz şikayet var sitelerde ama. Kafadan elemiştim ama bak tekrar listeye mi alsam markayı

Çok güzel kekler börekler çıkıyor benim fırından (midi fırın Beko) birde ankastremin fırını var aynı anlattığımız gibi çıkıyor herşey. bekodan aldığım süper bişey hemde ucuz :kk77:

:KK48: Yalnız her üye farklı bir marka verdi. O değil de süpersiniz :rapci:

Arçelik için inanılmaz şikayet var sitelerde ama. Kafadan elemiştim ama bak tekrar listeye mi alsam markayı
Benim annem arçelikten başka marka kullanmaz beyaz eşyada, iki kere fırın değiştik birini 17 sene kullandı hala taş gibi yazlığa götürdük orada kullanılıyor. Bence listeye al derim

Benim annem arçelikten başka marka kullanmaz beyaz eşyada, iki kere fırın değiştik birini 17 sene kullandı hala taş gibi yazlığa götürdük orada kullanılıyor. Bence listeye al derim
Madem bizzat ilk ağızdan duyuyorum öyle yapacağım artık, sağolun

Back
X