- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
arkadaşlar bana da bi yardımcı olurmusunuz ben bu yöntemi ilk defa duyuyorum benim iki ayda bir yumurtam oluyor göbekten vurulan iğnelerden kullandığım halde ilk ay tek yumurta oldu aşılama yapıldı ikinci ay yine iğne kullandım 125 150 falan vurdum ama yine yumurta olmadı bu yöntem nasıl oluyor biriktirme dediğiniz olay nasıl birşey ve bahsettiğiniz doktor hastane nerede acaba??
Bu gün klomenin 4. günüydü..Yarın son kullanışım olacak...
hayırlısı olsun canım güzel bir konu açmışsın
malesef son olmayacak canım halen devam ediyorum
merhaba arkadaşlar bu mini tüp bebek erkek infertilesi için geçerlimi.yoksa kadında bir sorun olunduğundamı bu yöntem oluyor. birde kadının yaşı önemlimi ben 35 yaşindayım fakat yumurta rezervim iyi olduğunu söylüyorlar.bende kent hastanesini düşünüyorum israel aruh beyi görüşmeye hastaneyemi yoksa muayenehanesinemi gitmeliyiz . ben dün aradım hastaneyi tüp bebek işlemi için 2500 dolar dediler siz 2250 dolar demişsiniz. neden böyle diyorlar.
2250 dolar diye aklımda kaldı..Acaba 2500 dolarmıydı ki...Mini tüp bebek 1750 dolar...Ben de 39 yaşındayım....
Bu gün kontrolüm vardı...Sağ yumurtalıkta 16 mm bir tane folikul,sol yumurtalıkta da 3 tane gelişmekte olan foliküller vardı..Kan verdim sonucu evden öğrenicem..Daha sonra koordinatör aracalığıyla kan durumuna göre dr.dan öğrenicem izlenicek planı...Adetimin 8. günü bu gün...
Bu gün kontrolüm vardı...Sağ yumurtalıkta 16 mm bir tane folikul,sol yumurtalıkta da 3 tane gelişmekte olan foliküller vardı..Kan verdim sonucu evden öğrenicem..Daha sonra koordinatör aracalığıyla kan durumuna göre dr.dan öğrenicem izlenicek planı...Adetimin 8. günü bu gün...
mini tüp bebek yöntemini sizmi istediniz yoksa doktorunuzmu alternatirf olarak sundu. benim esimde sperm düşüklüğü var daha doğrusu bir iki tane çıkıyor bizdede bu yöntem denenebilirmi ,sizin mini tüp b. seçme nedeniniz ne uygun oluşumu yoksa vücuduna hormon almamakmı çok sordum ama aklım çok karışık bilirsem doktorumada sorabilirim.birde ilaç alınmazsa yumurtalar dahamı kaliteli oluyor.
narmikcim inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana
bebişlerinin doğumgünü de kutlu olsunn :))
slm canım.bende yumurta rezervi azlığı ve yüksek fsh ile ugraşıyorum.amh 0.1 den düşükmüş.senin amh değerini ögrenebilirmiyim.şuan dokt. kontrolü altındayım ama kaliteli yumurta olmadığından tüpte yapılamıyo.bu yöntemi duydum ama içeriğini net bilmiyorum.bu ayın 24 ünde doktruma gitdiğimde konuşcam.mini tüp bebek için ama inşallah yumurtam olursa başlaycaz yoksa yine aylarca dhea kullancam sanırım.
amh ölçümü yapılmadı bana canım... Dhea yani biesteron bende kist yapmıştı...İnşallah sağlıklı yumurtaların oluşur..Düşük amh ile hamile kalanlar var...
inşallah benimde bu değerlerle hamile kalmam çok zor ama Allah büyük verecekse zaten bişeyler vesile olacaktır.inşallah seninde herşeyin çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?