Mini pill(CERAZETTE)

ebruli1820

herşey düz bir karın için
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
6.564
3.416
248
Kızlar 15 aylık oglum var.Ama daha adet görmedim.Ve dr. sürekli bunun normal oldugunu ve sütümün iyi geldigi için adet göremedigimi söyledi.Emzireyi bırakınca gelir dedi.Emzirme döneminde kullanılan cerazette dogum kontrol hapı verdi.Ama çok yaygın olmadıgı için emin olamadım.Hep eşim korundugu için(geri çekilme)İlk kez ben korunacagım için sanki hamile kalıcakmışım gibime geliyor:18:Bu hapı kullanan ve memnun olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

sonunda 15 aydır adet olamayan birini buldum
benim kızımda 15 aylık, hala adet olamadım,adet olamamanın bir sıkıntısı yok, hatta rahat bazen de.... ama doktor dediğiniz gibi bebek emdiği için normal, bekleyelim dedi.. bana şu anda "ilaca gerek yok versem de tam bir doğum kontrol hapı değil ona benzer bişey vereceğim" dedi, siz kullanmaya başladınız mı?

merhaba arkadaşlar..ben bu ilacı kullanıyorum..40'ım çıktıktan sonra kullanmaya başladım şuan kızım 4.5 ayını geçti hala kullanıyorum..hiçbir sıkıntı çekmedim ilaçla ilgili..kızımı sadece anne sütü ile besliyorum gelişimide gayet normal..bildiğim kadarıyla türkiyeye yeni gelen bir ilaç ama yurtdışında bayağı süredir varmış..teyze kızımız almanyada yaşıyor yaklaşık 9 sene önce ablama bu ilacı söylemişti(emziren anne için diye o da kullanıyomuş) ordan biliyorum..

Her yere bu konuyu açtıgım için unutmuşum burayı kusura bakmayın.Evet rahat adet görmemek ama bi o kadar da hamilemiyim endişe var.:18:Ben başlayalı 24 gün oldu.Ama geçen gün oglum hastalandı çok üzüldüm die sandıgım bi kanama geldi.Dr. gittim bu hap rahim duvarını inceltmiiş dedi.Muayne etti rahmşnde dar sprailde takamayız dedi.Eee eşim kondom istemiyr ve diger haplarda süte geçiyr napıcam dedim.Emzirmeyi bırakıp normal dogum konrtol hapı kullan dedi:44:Ama devam edicem buna sanırım.Çünkü çift koruma olsun istiyorum.

Bilgi paylaşımın için saolun öncelikleBende memenundum ama bi kere kanama geldi ve kesildi.Yukarıd da dedigim gibi dr. rahim duvarını inceltmiş ondn bi kanam olmuş dedi anlamadım gitti kafam çok karışık:44:

kızlar ya istanbulda yaşıyorum nerden bulabilirim ben bu cerazetteyi daha tam gelmedi sanırım türkiyeye? doğumdan önce yasmin kullandım 2 yıl ve doğum yapalı 2 ay oldu hamile kalıcam korkusundan daha ilişkiye giremedim alan bilen varsa hangi semt hangi eczane olursa olsun gidip alıcam :) varmı bilgisi olann??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…