Kekler - Pastalar mini mini kekler:)-resimli

cnm benım ellerıne saglık resmen senın ruhundakı neşeyi yansıtıtor bu şirin şeyler.guzel yureklı kardeşim emeğine yüreğine sağlık..

:kedi::eek::kedi:
canimsin benim ya o sevgi dolu yüregine övgü dolu yorumuna saglik
yengemin dogum gününde yapmisdim aceleyle
ama saolsunlar hepside begenmisdi

canim incim ben senin bu pastani unutmusummafoldumben
eve geldigimde bana büyük sürpriz olmustu canim gercektende tadi nefisticokacimcoook
canim iyiki varsin sen bitanesin yaaŞeniz
hersey icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim incim ben senin bu pastani unutmusummafoldumben
eve geldigimde bana büyük sürpriz olmustu canim gercektende tadi nefisticokacimcoook
canim iyiki varsin sen bitanesin yaaŞeniz
hersey icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin yengosum pirlantam benimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktansen herseyin en güzeline layiksinopuyorumnanaktan
zemuszemusartik cam sakizi coban armagani minicik pastalarin olmusdu o günzemuszemus
yerimsenibenbegendiysen ne mutlu banayerimseniben

dergideki orjinal hali bu kizlar

buda pismis hali

buda minik prensesime yaptigim kendi sekerleriyle ve beyaz cilasini 2kat sürmüsdüm biraz daha net görünüyo

muhahahaah...inanmiorum demistin yapicagini ve yaptin tebrik ediyorum canuuummmmm..alkisalkisalkisve cokta leziz gözüküyooo..ellerine saglik birlikte bi yapaalim okecokacimcoook

muhahahaah...inanmiorum demistin yapicagini ve yaptin tebrik ediyorum canuuummmmm..alkisalkisalkisve cokta leziz gözüküyooo..ellerine saglik birlikte bi yapaalim okecokacimcoook

zemuszemusyaparim dedimmi yaparim bilirsinyerimseniben
kaydirigubbakcemile5tamam ablacigim sen iste yeterki birliktede deneriz lafimi olurkaydirigubbakcemile5

canim benim ellerine kollarina saglik cok güzel olmus ben cok severim böyle mini kekleri arada yaparim türkiyedne gelirken silikon kücük kalip almistim snein bu tarifi denemdim simdi fiirinda bakim nasil oclak güzel olursa resim atarim.
tesekkür gülüm öpüldün muck muck..

canimm benim gercekten harikaaa oldu yumusacik pamukk gibi kekler oldu tarf icin cok tesekkür ederim margarin olmasi cok güzel.
deneyin arkadslar gercekten cok güzel oluyor ikiy umurtadan 14 tane kücük kekler cikti ortaya ve hepsi bitit herkes cok begendi yarin resim atarim canim tekrar tesekkür.

pastaaa022.jpg

canim benim tekrar tarif icin cok tesekkür ederim cok güzel oldu gercekten ben böyle harika kücük kekler görmedim tereyagi harika yapti snairim paylasimin icin saol buda benim yaptiklarim seninki kadar görntü güzel degl bak yinede.
pastaaa027.jpg

canim benim tekrar tarif icin cok tesekkür ederim cok güzel oldu gercekten ben böyle harika kücük kekler görmedim tereyagi harika yapti snairim paylasimin icin saol buda benim yaptiklarim seninki kadar görntü güzel degl bak yinede.
pastaaa027.jpg

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
askolsun canim kendine neden hakksizlik ediyosunki
harika olmuslar
ellerine saglik
:nazar::nazar::nazar:
:kedi:tarifimi denemeye deger gördügün ve begendigin icin ne mutlu bana:kedi:
silikon formlarinada bayildim inanki
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:eek:kusuruma bakma nolur gec farkettigim icin:eek:

X