mini mini bütçe m

Benümde bir sorum olacak el borcunuz var 5bin onu tl olarak mı birlitirmeli yoksa eoru falan mı yapsam nasıl daha iyi olur bilgim yok hiç yeni artıya geçmeye başladık bu ay kartları bitiriypruz nakit alışverişi bile unutmuşum bu konuda da öneriler varsa alırım
Bu konuda ben de napıcamı bilmiyorum ben de biriktirdiklerimden 50 100 harcıyorum
Tl olmasa daha iyi olur sanki

Babamin tavsiye lerini de unutmam gerek...öte öte gittiği yere kadar gitsin..bunun nesi var ama soruyorum gül gibi bu esyayi atip yenisini aliyorlar borca giripte derdi.bi de biraz fazla para harcadigi zaman inu dengelemek amacli "ben simdi 3 4 gün hic para harcamicam evde disari adimimi atmam "derdi gerçekten de yapardi.ay sonu parasi azalinca da bi yere kipirdamam bana ellemeyin derdi.cebimde 100 200 lira kaldi mi ben o parayi saymam yok bilirim derdi.birikim konusunda dahiydi.88 yasinda veda etti birgun bile 7 evladi dahil kimseden 5 kr.para istedgini görmedim.Ah kizim siz bilmezsiniz muhtac olmak cok zordur derdi.askerden geldiginde bi kere babasindan 2.5 lira istemiş öyle gücüme gitti öyle gücüme gitti o oldu bi daha da para istemedim derdi.

Allah rahmet eylesin babacığınıza.Mekanı cennet olsun.

X