• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini karın germe

mini karın germe ameliyatının farkı ne diğerınden bılgısı olan varmı?:19: cesaret işi :(( korkuyorummmmm

karın germe önemli bir opersayondur öncelikle çok iyi düşünmek gerekir.eğer evlilyseniz ve yakın zamanda çocuk düşünüyorsanız karın germe yaptırmayı erteleyin.çünkü cerrahlar karın germe ameliyatından sonra 1 yıl çocuk yapmayı uygun görmüyorlar.ayrıca çok kolay olmayan bu işlem için iyi bir plastik cerrah bulmanız gerekir.konuyla alakalı iyi bir plastik cerrah arayışı olanlar irtibata geçerlerse bir kaçtane tanıdığım iyi cerrahlar bulunmaktadır.dediğim gibi kafanızdaki bütün soru işaretlerine cevap verebilicek doktor ve ekibiyle yapılması gereken bir ameliyattır iyice düşünmek gereke.sağlıklı günler:))

karın germe önemli bir opersayondur öncelikle çok iyi düşünmek gerekir.eğer evlilyseniz ve yakın zamanda çocuk düşünüyorsanız karın germe yaptırmayı erteleyin.çünkü cerrahlar karın germe ameliyatından sonra 1 yıl çocuk yapmayı uygun görmüyorlar.ayrıca çok kolay olmayan bu işlem için iyi bir plastik cerrah bulmanız gerekir.konuyla alakalı iyi bir plastik cerrah arayışı olanlar irtibata geçerlerse bir kaçtane tanıdığım iyi cerrahlar bulunmaktadır.dediğim gibi kafanızdaki bütün soru işaretlerine cevap verebilicek doktor ve ekibiyle yapılması gereken bir ameliyattır iyice düşünmek gereke.sağlıklı günler:))

Ameliyat miniolunca iyileşme de mini mi olur:))

Ameliyat miniolunca iyileşme de mini mi olur:))
Cevap kesinlikle hayır bir de mini olacaklar iyi düşünsün bixler korkudan ameliyat öncedi mini istiyoruz ama bir çok kişi de ben de dahil sonuç hüsran ben 162 boyunda 62 kilodaydım ve 3 çocuk annesiyim bence bende bayağı bi sarma vardı ama doktor kaslar çok iyi mini yapalım deyince atladım aslında ben bendeki sorunun miniyle halledilmeyeceğini biliyordum doktor öyle diyince balıklama atladım şu an 50 günüm dolmak üzere ve göbeğin alt kısmı olduğu gibi duruyo önceden 5 aylık hamile gibi duruyordum şimdi 4 aylık yani genel hamileliğe devam uyanma kısmı çok ağrılı değildi ama 1.5 ay bayağı sıkıntılıydı hiçde öyle 5 gün 10 gün iş başı koca bi yalan hadi 15 günü de size vereyim sağlam bir ay çok zorlayıcı kararınızı verirken acele etmeyin ve korkmayın zaten ikisinde de anestezi alıp risk alıyoruz sonucunuz bari güzel olsun.

youtube'da videoları izledim de ...minide de tamda da malesef iz kaliyii kızlar :( ..bikinisiz kalacagimiz anlarda olacak bunun izsiz olanu yok mu ? sporla toplayamiyorum :( ...arda kat****, leyla ar** var zannedersem peki farklı isimler ve fiyat bilgileri nedir ben cenem geride ona ya implant yada dolgu yapicam + burun + mide germe olucam ...hepsi farklı doktorlara olacak herhalde ..

Back