MUTLULUĞUN ve ÖZGÜRLEŞMENİN KOLAY YOLU EFT :
• Olumsuz duyguların prangasından kurtulmanızı, özgürleşmenizi
• Rahatlamanızı, sakin ve dengeli olmanızı
• Yaşam sevincini her an hissetmenizi
• Yeni bakış açılarından yaşamı görmenizi
• Sezgisel sesinizi dinlemenizi
• Sağlıklı ilişkiler kurmanızı
• Özgürce, doğru karar vermenizi
• Zihninize olumlu düşünceler yerleştirmenizi
• Yaşamınızın liderliğini elinize almanızı sağlar
Yöntemler: Dünyada uzun yıllardır saygınlaşmış birkaç tekniğin birarada kullanılmasıyla çok zengin bir içeriği var bu eğitimin. EFT: Duygusal Özgürleşme Teknikleri, meditasyon, gevşemek ve canlanmak için solunum teknikleri, olumlu düşünce modelleme metotları...
Ana yöntem olarak kullanacağımız EFT, olumsuz duygu ve düşüncelerin silinerek, yeni olumlu düşünce modellerinin zihne kolayca, hemen yerleştirilmesini sağlayan ve kişinin kendi kendine uygulayabileceği bir yöntem. Soruna bağlı olarak başarı oranı %85-97 arasında, alınan sonuçlar hızlı ve kalıcı oluyor. EFT, kolay öğrenilen ve uygulanan; psikoloji, enerji sistemi, teşhis ve tedavi konularında eğitim gerektirmeyen bir kendine yardım yolu.
Uygulama Alanları:
• Olumsuz Duygular (Stres, öfke, korku, kaygı, endişe, acı, üzüntü, suçluluk, güvensizlik, korku, nefret, kıskançlık, fobi, panik atak, depresyon ...)
• Olumsuz İnançlar (“Talihsizim”, “Yalnızlığa mahkumum”, “Beceriksizim”, “Kimseye güvenmemek lazım”, “Para bana hiç gelmeyecek” ...)
• Duygusal Travma (Kaza, deprem, cinsel taciz, zorbalığa uğrama, terk edilme, işten atılma, soygun, yakınını kaybetme, haksızlığa uğrama...)
• Bedensel Sorunlar (Allerjiler, sırt ve bel ağrıları, fibromiyalji, kabızlık, cinsel sorunlar, şişmanlık, sedef hastalığı, karın ve mide ağrıları ...)
• Madde Bağımlılıkları (Sigara, alkol, yemek, uyuşturucu, alışveriş, çikolata ...)
• İlişkiler ( Anlaşmazlık, cinsel sorunlar, boşanma, insan bağımlılığı, çocuklar ile iletişim...)
• Hedef Belirleme (İşyerinde, ilişkilerde, kazanç düzeyinde, başarılacak projelerde, toplumda yer belirlemede, hayat amacını ortaya çıkarmada...)
• Performans Artırma (Sınav, iş, spor, sanat, kolay odaklanma, hafıza geliştirme, yaratıcılık, disiplin geliştirme, verim artırma...)
• Ruhsal Gelişim (Dinginlik, sevecenlik, affetmek, sevgi ve hoşgörü geliştirme...)
(ALINTI)