Mina's

çok güzel benimde bebeğim olursa bende böyle yapacağım inşlh evladınızı bol bol öpüp koklayın çok güzel bir emanet çünkü

Çok güzel Güle güle büyütün yavrunuzu fakat neden bebek odasında tv var onu anlamadım

teşekkürler, aslında tv mutfaktaydı fakat oraya daha büyüğünü alınca bunun da rengini vs sevdiğimiz için Ayşenin odasına koyduk. bu arada kızımız yaklaşık 2 yaşında. yalnız uyumayı ve yalnız kalmayı hiç sevmiyor. bu yüzden sürekli onun odasındayız. durmadan oyun, aktivite, kitap vs ile zaman geçiriyoruz. televizyon ilgisini çekmiyor pek. (Niloya aşkı ve izlediği bazı eğitici ingilizce şarkılar dışında :) babasıyla ben de sürekli odasında olduğumuz için akşamları ortak sevdiğimiz bazı yarışmaları vs izlemek için açıyoruz. bi yandan da onunla iletişime devam ediyoruz. daha önce de oyuncaklarını salona taşıyodu sürekli. pek etkili bi değişiklik olmadı yani. hatta babasıyla daha çok zaman geçirmek için artısı bile oldu diyebilirim. yalnız bilinçli davranmak lazım tabi. izlememesine rağmen yanlış yayınlar açmamak lazım. kötü örnek teşkil etmek istemem resimle :) çünkü Ayşe sık sık ev dışında zaman geçiriyor, açık ve kapalı oyun parklarında oynuyor, başka çocuklarla sosyalleşme fırsatı buluyor... montessori vb teknikler de dahil olmak üzere birçok aktivite yapıyor, kitapları çok seviyor, boyama yapıyor vs vs... ama anne ve babanın etkin ve yeterli derecede ilgilenme imkanı olmadığında bence de tv ile fazla haşır neşir olması çok faydasız ve hatta zararlı olabiliyor. dikkat etmek lazım :) sorduğunuz içim çok teşekkürler :)

Çok güzel açıklamış sin teşekkür ler Rabbim hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin ve tabi bizde onlara hayırlı ebeveyn olalım inşallah

masaAllah eviniz çok güzel, cocuk odasında tv olmasına çok üzüldüm ayrıca da belirtmek istedim. sevgiler

çok teşekkürler, aslında daha önceki bir yorumda yazmıştım. kızımız neredeyse hiç tv izlemiyor. o fazla olduğu için odasına koyduk. bir de babasıyla beraber izlediğimiz bir iki yarışma var, biz salonda izlerken o da yanımızda olmak için salona geliyordu. şimdi onun yerne biz bütün zamanımızı onun odasında geçiriyoruz. ara sıra da açıp bakıyoruz :) bir de kızımız haftanın en az 3-4 gününü dışarıda çocuklarla beraber oynayarak geçiriyor. onun dışında da kitap okutmayı okur gibi yapmayı, bizimle oyun oynamayı boya yapmayı vs seven bir çocuk. ama anne ve babanın çocuğa yeterli ilgyi gösteremeyip tv ile oyalamasına ben de karşıyım. beyin gelişimi için en zararlı etkenlerden biri fazla tv izlemek. o yüzden o konuda hem biz çok hassasız hem de ayşe oldukça ilgisiz zaten :) üzülmeyin yani :) beğenmenize sevindim, sevgiler :)

Evinizi çok beğendim güle güle oturun özellikle demlik var ya markası nedir bayıldım
çok teşekkür ederim :) demlik English Home, sürekli oluyor orada bu tarz. ben takip edip %50 indirime girince bu tarz şeyleri, kupaları vs de oradan alıyorum genelde. tekrar teşekkürler, sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…