- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Teşekkürler...canımçok teşekkür ederim :) demlik English Home, sürekli oluyor orada bu tarz. ben takip edip %50 indirime girince bu tarz şeyleri, kupaları vs de oradan alıyorum genelde. tekrar teşekkürler, sevgiler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler...canımçok teşekkür ederim :) demlik English Home, sürekli oluyor orada bu tarz. ben takip edip %50 indirime girince bu tarz şeyleri, kupaları vs de oradan alıyorum genelde. tekrar teşekkürler, sevgiler :)
rica ederim :)Teşekkürler...canım
Çok güzel sıcacık bir ortam sağlıkla büyüsün kızınız.
kusura bakmayın,,, giremedim siteye bir süredir. evet ikeadan aldık, müthiş kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim eğer henüz almadıysanız :)sedir karyola gördüm bende alacağım ikeadan mı aldınız?
evınız cok hos soft ve huzur verıcı..
rabbım tadını aldırsın :)
Bebısın odasındakı halılar nereden acaba
mutfak dolaplarınıza ba-yıl-dım:)
sebep ne olursa olsun çocuğun odasında tv olmamalı şahsi düşüncem ayrıca oyuncakların bazısını kaldırın nedenine gelirsek şirin sevimli havadan çok çocuğun dikkatini dağıtır tek bir oyuna odaklanmak yerine birini eline alır ötekini görür onu alır uzun süre tek oyuncakla oynaması öğrenmesi açısından önemlidir kaldırdıklarınızı bir süre sonra ortaya çıkarın bu sefer onlarla oynasın diğerlerini kaldırın bence yapılan en büyük yanlışlardan biri çocuğun önüne bir poşet dolusu oyuncak döküp onlarla oynamasını beklemektir yada bu şekilde oyuncakla dolu bir oda yapmaktır...
güzel beğendim güle güle oturun :)