Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiMİNADEX ve SUPRAVİT
Konu Sahibimavis_3434
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biz bebekliğinden beri minadeks i kullandık, bir ara iştah durumu iyiyken düzenli beslendiği zamanlarda kesmiştim, ama 1 yıldır düzenli bir şekilde kullanıyorum, çok yemek seçen bir oğlum var, gerekli gıdaları alamasa da bu vitaminin eksikliklerini karşıladığına inanıyorum, iştahı da arttırıyor sanki
bende supravit kullanıyorum oğlum 4 aylık kilo problemimiz var bizimde ama prospektüsünde 1 yaşından küçük bebekler için diye de yazıyo henüz yeni olduğu için bi fark göremedim ama inşallah olur
benim kızımda 7 ayını bitirmak üzere ma iştahsız çok az yiyor.banada dr.supravit ver dedi ama bende aynı endişeyi duyuyorum 2 yaş üzeri için uygundur dednildiği için almaya cesaret edemedim henüz....
benimkide 4 ü bitirdi dr minadaks verdi ek gıdaya geçötik 2 hafta önce iştahı açıyor minadeks. gerçi bizim iştsah sorunu yoktu ama sütüm az kilo aldırıyordu.
bende ferrum ve minadex kulanıyorum benim oğluma çok iyi geldi 15 günde 800gr aldı ve en önemlisi grip olmuyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor:ecrin_bebek:
Benim kızım da 8 aylık doktor bugün b12 eksikliği sınırda dedi ve supravit yazdı yalnız 2 yaş ve üstü yazıyor ne yapacağımı şaşırdım. B12 eksikliği için ne yapamlıyım hanımlar lütfen önereceğiniz birşeyler var mi???