Bebek Beslenmesi MİNADEX ve SUPRAVİT

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavis_3434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
M

mavis_3434

Ziyaretçi
arkadaşlar doktorumuz supravit ve minadexi kullanmamızı istedi kilosu ayına göre azmış.işe yarıyormu kilo alması için. bebeğine kullanan varmı ?

bide supravit 2-12 yaş arası çocuklar için diyor ama benim oğlum daha 5 aylık?????????????

Biz bebekliğinden beri minadeks i kullandık, bir ara iştah durumu iyiyken düzenli beslendiği zamanlarda kesmiştim, ama 1 yıldır düzenli bir şekilde kullanıyorum, çok yemek seçen bir oğlum var, gerekli gıdaları alamasa da bu vitaminin eksikliklerini karşıladığına inanıyorum, iştahı da arttırıyor sanki

bende supravit kullanıyorum oğlum 4 aylık kilo problemimiz var bizimde ama prospektüsünde 1 yaşından küçük bebekler için diye de yazıyo henüz yeni olduğu için bi fark göremedim ama inşallah olur

benim kızımda 7 ayını bitirmak üzere ma iştahsız çok az yiyor.banada dr.supravit ver dedi ama bende aynı endişeyi duyuyorum 2 yaş üzeri için uygundur dednildiği için almaya cesaret edemedim henüz....

benimkide 4 ü bitirdi dr minadaks verdi ek gıdaya geçötik 2 hafta önce iştahı açıyor minadeks. gerçi bizim iştsah sorunu yoktu ama sütüm az kilo aldırıyordu.

6. aydan itibaren minadex kullanıyoruz şu an kızım 13 aylık ama ne kilo aldı ne iştahı açıldı

bende her gün 1 çay kaşığı minadex içiriyorum kızıma yemek sorunumuz da yok çok şükür..

bende her gün 1 çay kaşığı minadex içiriyorum kızıma yemek sorunumuz da yok çok şükür..

cnm bana eczaneci 1 tatlı kaşığı vereceksin dedi senın nasıl çay kaşığı anlamadım?

arkadaşlar doktorumuz supravit ve minadexi kullanmamızı istedi kilosu ayına göre azmış.işe yarıyormu kilo alması için. bebeğine kullanan varmı ?

biz minadex kullandık ama kilo alımı yapmadı sadece ek vitamin takviyesi o kadar

bende ferrum ve minadex kulanıyorum benim oğluma çok iyi geldi 15 günde 800gr aldı ve en önemlisi grip olmuyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor:ecrin_bebek:

benim kızımda çok iştahsızdı minadexi verdi dr.muz hiç işe yaramadı kilodanda düştü hlada iştahsız..vimin c biraz işe yarıyor...

Benim kızım da 8 aylık doktor bugün b12 eksikliği sınırda dedi ve supravit yazdı yalnız 2 yaş ve üstü yazıyor ne yapacağımı şaşırdım. B12 eksikliği için ne yapamlıyım hanımlar lütfen önereceğiniz birşeyler var mi???

Back
X