Mimik izi

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.320
3.479
133
Buda dert mi diye soran olacaktır evet Allah öncelikle hiçbirimize büyük dert vermesin yanlız ben 16 kile verdim kızlar ve gülerken gulus cizgimin yanağımin sag yanında bir çizgi daha oluşuyor arada nefes egzersizi yapıyorum gün içerisinde.Aslında çok zayif bir yüzümde yoj fakat uzun vadede yüzüm kat kat olsun istemiyorum.Yüz yogasıni çok desteklemiyorum nedenine gelince insanın zamanla yüzünü kemiklestirip garip bir surat şekli oluşabiliyor.Botox ise uzun vadede zararlı olabilir diye düşünüyorum yaşım 33 bu arada önerilerinizi bekliyorum.Hepiniz opuldunuz

Yuz yogasi yuzu kemiklestirmez.
Bu dogru bir bilgi degil.
Yuz yogasi dogru yapildiginda cok etkili bir yontemdir ancak birakmamak gerekir.
Botoxla o cizginin derinlesmesini onleyebilirsiniz.

Yuz yogasi yuzu kemiklestirmez.
Bu dogru bir bilgi degil.
Yuz yogasi dogru yapildiginda cok etkili bir yontemdir ancak birakmamak gerekir.
Botoxla o cizginin derinlesmesini onleyebilirsiniz.
Bende öyle düşünüyorum botox la ilgili çok bilgi kirliliği olunca kafam karıştı korkuyor insan.

Botox guvenilir,isinde uzman bir hekim tarafindan yapilirsa sonuclar cok guzel oluyor.
Botox'u doktorlar kendilerine de yapiyorlar:)
Yuz yogasi da dogru yapildiginda guzel sonuclar verir. Onu da dusunun derim.

Botox guvenilir,isinde uzman bir hekim tarafindan yapilirsa sonuclar cok guzel oluyor.
Botox'u doktorlar kendilerine de yapiyorlar:)
Yuz yogasi da dogru yapildiginda guzel sonuclar verir. Onu da dusunun derim.
Ok cnm tskr ederim senden detaylı bilgi isterim daha sonra bela aldın basina

Antalya da tonlarca Dr var Sen plastik Cerrah mi Dermatoloji Dr yaptırdın cnm
Ne doktoru oldugunu sormadım bile. Güvendiğim bi insana dolgu örümcek ağı dudak dolgusu fln yapmişti sonuçları gördüm bayıldım gözüm kapalı gidip yaptrdm. Ha smdi botox u discilerin bile yaptığını duydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…