Prenseess Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2013 60 0 6 Karabük 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenseess #1 Mimarlık okuyanlar beni bilgilendirebilir mi acaba? Mimarlık secmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz kızlar?
Mimarlık okuyanlar beni bilgilendirebilir mi acaba? Mimarlık secmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz kızlar?
cnn58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 327 8 118 Diğer 16 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenseess #2 uykusuzluğa dayanabilirim diyorsan devamlı çizim proje yapmayı göze alabiliyorsan seç bence gerçekten isteyerek seçmiyorsan hiç çekilmeyecek bi bölüm
uykusuzluğa dayanabilirim diyorsan devamlı çizim proje yapmayı göze alabiliyorsan seç bence gerçekten isteyerek seçmiyorsan hiç çekilmeyecek bi bölüm
N N0ram Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2011 986 6 118 Adana 29 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenseess #3 mesajım bulunsun seneye olmak istediğim yerde miyim bakarım. makine müh.den sonra hayalimi gerçekleştirmek çok süper gelecektir bana sanırım
mesajım bulunsun seneye olmak istediğim yerde miyim bakarım. makine müh.den sonra hayalimi gerçekleştirmek çok süper gelecektir bana sanırım
Prenseess Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2013 60 0 6 Karabük 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenseess #4 G4mze .!.: mesajım bulunsun seneye olmak istediğim yerde miyim bakarım. makine müh.den sonra hayalimi gerçekleştirmek çok süper gelecektir bana sanırım Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne demek istediginizi?
G4mze .!.: mesajım bulunsun seneye olmak istediğim yerde miyim bakarım. makine müh.den sonra hayalimi gerçekleştirmek çok süper gelecektir bana sanırım Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne demek istediginizi?
N N0ram Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2011 986 6 118 Adana 10 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenseess #5 Prenseess .!.: Anlamadım ne demek istediginizi? Genişletmek için tıkla... size hitap eden bir şey söylemedim. konuda mesajım bulunsun daha sonra editlerim bakarım ulaşmış mıyım hedefime diye. makine mühendisliği öğrencisiyim ama hayalim mimarlıktı onun için mühendisliği bırakıyorum. anlatmak istediğim buydu
Prenseess .!.: Anlamadım ne demek istediginizi? Genişletmek için tıkla... size hitap eden bir şey söylemedim. konuda mesajım bulunsun daha sonra editlerim bakarım ulaşmış mıyım hedefime diye. makine mühendisliği öğrencisiyim ama hayalim mimarlıktı onun için mühendisliği bırakıyorum. anlatmak istediğim buydu