Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

ben de tıp kazandım ama gittim resime girdim
pişman da değilim şuan başka bi üniversitedeyim, bana da dediler devam etmicek msn diye
ama böyle bi ülkede yüksek lisansı da öyle bişeyden yapamazdım en başndan kafama koymuştum en azından memur olabilceğim bi bölüm olsun yine de okicam diye
aklımı celiceklerini bildiğim için kesin bi şekilde hayır dedim düşünmüyorum
yine pişman değilim mantıklı olanı yaptım ama, keşke bu ülkede de sanat değer görseydi ve ben düşünmeden öyle bişeyden yükseğimi yapabilseydim

Son düzenleme:

Sen yine yüksek lisansını yap netice itibarı ile yüksek lisans yalnızca bir kere yapılabilen bir şey değil, eğer başarabiliyorsan 2 farklı dalda yüksek lisans yapabilirsin ben aynı zamanda etoloji yüksek lisansı yaptım mesela, neden olmasın...hayal ey yeter.

tabi bikere değil ama önceliği ona veremedim malesef, aç ayı oynamaz misali, sevsek de karın doyurmuyo, önce kendimi garantiye almak istedim yaptıgım ne kadar dogru bilemiyorum ama.
bu bitikten sonra olabilir ama o zamanda coook uzuyo, yani zaman göstercek artık
seneye açıktan da başlıcam inşallah sosyoloji veya halkla ilişkiler
diploma koleksiyonuna dönüyo resmen o zaman da, senin öle sanırım =)
şey yanlız anlamadıgım sen iki yüksek lisansı aynı anda mı yaptın? öyle bişey varsa ohh süpermiş

Son düzenleme:
Tabii ki hayır 2 ayrı üniversite 2 ayrı yüksek lisans:) benim yaşım senden bir hayli büyük canım...

Tabii ki hayır 2 ayrı üniversite 2 ayrı yüksek lisans:) benim yaşım senden bir hayli büyük canım...

tahmin ediyorum yaşının büyük oldugunu ve hepsini peş peşe okuyabilmiş olucagını da ''aynı zamanda'' diyince acaba öle de bişey mi var dedim ordaki aynı zamanda ''ayrıca'' anlamındaymış ama ben acaba hangi anlamda diye düşündüm ve anlayamadm

Belki Amerika'da aynı anda çift uzmanlık şansı vardır ama burada henüz üniversite eğitiminde çift anadal ve yan dallar bile yeni yeni başladı

Belki Amerika'da aynı anda çift uzmanlık şansı vardır ama burada henüz üniversite eğitiminde çift anadal ve yan dallar bile yeni yeni başladı

gercekten mi :/ ben pek bilmiyorum da burdaki eğitim sistemini en azndan lisanstaki yıllardr var sanıyodum, diğerini hiç duymadım ama hiç araştırmadıgım için olabilir ne var ki diye düşünmüştüm
neyse en azından burdaki bitmek bilmeyen lise devrine takılmadım buna da şükür

Özel üniversitelerde epey zamandır çift anadal var devlet üniversitelerinde başlayalı çok zaman olmadı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…