Bebek İkinci El Mima Xari Bebek arabası arıyoruz!...

necla0 isimli kullanıcıya sakın para göndermeyin sürekli başka hesaplar açarak insanları dolandırıyor dikkatli olun kapıda ödeme anlasması yapmadan ürün elinize gelmeden para yollamayın
tesekyur ederim.az kaldi ona para gonderiyordum.son anda goruntulu konusmak istedim yada sosial medya hesap.yada kapida odeme.

necla0 isimli kullanıcıya sakın para göndermeyin sürekli başka hesaplar açarak insanları dolandırıyor dikkatli olun kapıda ödeme anlasması yapmadan ürün elinize gelmeden para yollamayın
tesekyur ederim.az kaldi ona para gonderiyordum.son anda goruntulu konusmak istedim yada sosial medya hesap.yada kapida odeme.

necla0 isimli kullanıcı dolandırıcıdır ve bir çok sahte hesapla elinde beyaz mima bebek arabası olduğunu ve uygun fiyata satmak istediğini söylüyor kesinlikle banka bilgisi vermiyor ptt ye yatırılmasını istiyor paranın kargo kapıda ödemeli olmadan hiçbir ürünü almayın paranızı bu vicdansızlara kaptırmayın dün akşam arkadaşım az daha parasını kaptırıyordu kadınlar kulübü yönetimi sağolsun bize bilgi verdiler bir kez daha tebrik ediyorum uyanık olunn kızlar sizde bizim gibi kanmayın

Kizlar birsen arkadasimizdan sonra joker magazasini aradim.29 subata kadar hopi kampanyasi varmis 2.700 gibi bi fiyata denk geliyomus faydalanmak isterseniz bilginiz olsun firsati kacirmayin ☺️

ikinci el arabalar cok pahalia satiyorlar.jokerde pahali diorlar ama unutiyorlar ki hep indirin aitinda oldunu.300 tlye 150tl indirim bitti.simdi 300 tleye 100 tl devam ediyor.sifir magazadan:hic kimse kulanmamis burdan ucuza aliniyor.ay basinda aliyorum zaten :belki uyugun fiyata bulurum die yazdim.iyi satislar herkeze.

Kizlar birsen arkadasimizdan sonra joker magazasini aradim.29 subata kadar hopi kampanyasi varmis 2.700 gibi bi fiyata denk geliyomus faydalanmak isterseniz bilginiz olsun firsati kacirmayin ☺️
evet orda zaten hep kampaniyalar var.denedim..belki kulanilmisi daha uyug die.ama fiyatlar uciyor)

Merhaba S Su_a_de fiyat 2000 tl olarak belirledim. Mima kobi bebek arabası + starter pack + footmuff (tulum) + stokke izi go anakucağı aparatı(arabaya uyumlu olması için) + yağmurluk

X