Bebek İkinci El Mima Xari Bebek arabası arıyoruz!...

Chicco i move Trio set bebek arabasi 2.el satin almayi düşünen arkadaşlar varsa satabilirim....Ana Kucağı ve arabaya monte edilen kasasi..Puset ve Yağmurluk..Pusete takilan Tulum.soğuk havalarda kullanmak için. .Bebek Arabası ile uyumlu chicco anne bebek çantası......

Ürünün sadece ana kucağıni 9 ay kullandık. Pusete kısmınida 3 kere kullanıldı..oğlumoturmuyor içinde.erken yurumeye basladigi için hep yürümek istedi.oturtamadik bitürlü..bisikletle gezdik koca yaz ☺

ürünümüz çok temizdir.deforme olmamıştır.
rengi lacivert olanindandir.

Chicco i move Trio set bebek arabasi 2.el satin almayi düşünen arkadaşlar varsa satabilirim....Ana Kucağı ve arabaya monte edilen kasasi..Puset ve Yağmurluk..Pusete takilan Tulum.soğuk havalarda kullanmak için. .Bebek Arabası ile uyumlu chicco anne bebek çantası......

Ürünün sadece ana kucağıni 9 ay kullandık. Pusete kısmınida 3 kere kullanıldı..oğlumoturmuyor içinde.erken yurumeye basladigi için hep yürümek istedi.oturtamadik bitürlü..bisikletle gezdik koca yaz ☺

ürünümüz çok temizdir.deformeolmamıştır.

ürünümüz çok temizdir.deformeolmamıştır.

Merhaba albina mira kkolaman@gmail.com arabanın fotoğraflarını atarmısınız..birde ne kadar kullandınız..kaç yaşa kadar kullanabiliyoruz
Merhabalar Bebek arabası 14 ay kullandım daha sonrası yazlığa taşındığımız için bebek arabası İstanbul'da kaldı, kız çocuğu için kullanıldı. Resim haftaya atabilirim İstanbul'a gittiğim Zaman

Mhrb benim arkadaşim 2 yaş kadar kullandı, biz yazlığa taşındığımız için onu buraya gitirmidim yedek olanı kullandım , burda hem çok kum var ve yollar iyi olmadığın için arabayi kıyamadım burda sürmeya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…