- Konu Sahibi Soulmates1982
fiyatı 2100 TL oldu:
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Sahibinden resimlere baktım ben şuan alma aşamasındayım stokke yada mima bakıyorum temiz az kullanılmış olsun istiyorum sizinkinin bikaç kusurundan en önemlisi tentesi sökük ve bayagı belli oluyor alıp değiştirmeyi düşünürsek fiyatınada baktım 250tl ...dün sahibindende ankaradan biriyle görüştüm 1500tl yazmış hatta bakabilirsiniz ondada ekstra şemsiye var ..,sırf pembe diye alamadım sökük vsde yok ...sizde bu fiyatlara düşünürseniz görüşebilirz
İlgilenirseniz ben satiyorumMerhaba,
Bahsettiğiniz arabya baktım, onun modeli KOBI. Bizimki XARI, fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Fiyatı 1850 TL yaptım, bilginize.
0 532 280 4364
Merhaba fiyat ve resimleri görebilir miyimMima xari beyaz tüm parçaları ile birlikte bebek arabasını satıyorum
bebek arabanızı hala satıyor musunuz ? ne kadar süre kullandınız ? ve fiyatı hala geçerli mi değiştirdiniz mi? Çok soru sordum sanırım birde detaylı resim varsa isteyeceğim mail adresim verona_merve@hotmail.com cevaplarsanız sevinirim. iyi günler3300tl
merhaba bendede mima xari bebek arabası var dışı gri iç pedleri mavi extra iç pedinin kırmızı kılıfıda var eztra şemşiyesiyeside var 2 ay kullanıldı yazlıkta durduğu için satıyorum kendi evimde bebek arabam var zaten düşünürseniz 3000 tl ye vericem
Cevabım biraz gecikti kusura bakmayın. Hala satmayı düşünüyorumbebek arabanızı hala satıyor musunuz ? ne kadar süre kullandınız ? ve fiyatı hala geçerli mi değiştirdiniz mi? Çok soru sordum sanırım birde detaylı resim varsa isteyeceğim mail adresim verona_merve@hotmail.com cevaplarsanız sevinirim. iyi günler
Yenisin den hiçbir farkı yokCevabım biraz gecikti kusura bakmayın. Hala satmayı düşünüyorum