Bebek İkinci El Mima Xari Bebek arabası arıyoruz!...

Merhaba Sahibinden resimlere baktım ben şuan alma aşamasındayım stokke yada mima bakıyorum temiz az kullanılmış olsun istiyorum sizinkinin bikaç kusurundan en önemlisi tentesi sökük ve bayagı belli oluyor alıp değiştirmeyi düşünürsek fiyatınada baktım 250tl ...dün sahibindende ankaradan biriyle görüştüm 1500tl yazmış hatta bakabilirsiniz ondada ekstra şemsiye var ..,sırf pembe diye alamadım sökük vsde yok ...sizde bu fiyatlara düşünürseniz görüşebilirz

Merhaba,

Bahsettiğiniz arabya baktım, onun modeli KOBI. Bizimki XARI, fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Fiyatı 1850 TL yaptım, bilginize.

0

Son düzenleyen: Moderatör:
20151012_080726.jpg
20151012_075756.jpg
20151012_075709.jpg

merhaba bendede mima xari bebek arabası var dışı gri iç pedleri mavi extra iç pedinin kırmızı kılıfıda var eztra şemşiyesiyeside var 2 ay kullanıldı yazlıkta durduğu için satıyorum kendi evimde bebek arabam var zaten düşünürseniz 3000 tl ye vericem

merhaba bendede mima xari bebek arabası var dışı gri iç pedleri mavi extra iç pedinin kırmızı kılıfıda var eztra şemşiyesiyeside var 2 ay kullanıldı yazlıkta durduğu için satıyorum kendi evimde bebek arabam var zaten düşünürseniz 3000 tl ye vericem

yanlış anlamayın ama 3000 tl biraz oahalı geldi :KK43: yoksa isterim tabiki :KK43:

X