Bebek Beslenmesi milupa mı ? hipp mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
arkadaşlar

kızım 5 aylık olucak ek gıdaya geçicem
doktorumuz yönlendirecek ama yinede danışmak istedim...

milupanın tahilli mamaları mı?

Hipp tahıllı mamalarımı??

3*4 kişiden hipp duydum içinde bi madde yokmuş.. diğerlerinde varmış falan

siz ne tercih ediyorusunuz??

kimse bu konuda bir tercihi yokmu???

milupa ve hipp eşdeğer canım, ikisi de organik tarım ile üretiliyor. mesela bebelac mı milupamı ya da bebelec mı hipp mi desen cevap belliydi ama senin sorunun yanıtı şu:

ikisini de gonul rahatlıgı ile kullanabilirsin.

hipp için içinde bi madde yok eti cicibebelerde var sakın kullanma dediler...

kesinlikle kaşık mamaya geçince onu kullan dediler de bende ondan danışmak istedim...

genelde doktorlar neler tavsiye ediyor diye???

milupa'nın kaşık mamalarında aptamil serisinde de yer alan bağışıklık arttırıcı "immunofortis" var, hipp ile farkları bu..eğer bebeğin yeterince anne sütü almışsa y ada anne sütüyle beraber kaşık mamasına başlayacaksan hiip'i de tercih edebilirsin, ben yeterli emziremediğimden kaşık mamada milupa alıyorum ancak meyve püresi vereceksem hipp'in kavanozlarını da alıyorum bu arada bebeğim 5. ayın içinde

bunu bende merak ediyordum canım ilk başladığımda milupa sütlü pirinçli aldım ama sonra hippin üstünde organik yazıyor diye ne kadar organik muamma ama bu sefer hipp aldım hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum bi cevap bulursan banada söyle olur mu?

ben ne milupa'nın ne Hipp'in üzerinde organik yazıyor olamsına karşın güvenmiyorum. hazır şeyle ne kadar organik olabilir?

Ben Hipp' e kesinlikle güveniyorum, Hipp Avusturya da bir arakadaşım çalışıyor, bir sütün organik olabilmesi için 3. kuşak ineğin sütünü alıp kullanıyorlar. Kendi çiftlikleri var ineği ilk önce oragnik tarımla besliyorlar sonra o ineğin yavrusu da organik tarımla besleniyor ve büyüyor sonra o inek yavruluyor ve organik tarımla beslenirken bu 3. kuşak ineğin sütü alınıp mamaları yapıyorlar. Benim Hipp e güvenim sonsuz bebeğime de aptamil, sma gold ve Hipp denedim en çok Hipp'i sevdi, bisküvi ve kaşık mamaların da da hipp tercih ediyorum, bisküvilerini bile vitamin kaybı olmasın diye buhara da pişiriyorlar.

Ben de Hipp diyorum..Oğluma meyve pürelerinden, elmalı ek gıdasından ve de bisküvisinden verdim..Çok severek yedi..Esasında herşeyin doğal olanı en iyisi tabi ki ama bu devirde doğal olan ürünü bulmak zaten kolay değil..

ben de hipp diyorum oğluma hipp kullanıyorum..kaşık mamalarını kavanoz mamaları kullnmadım ama bisküvisi çok güzel ben evde yapıyorum bisküvisini yapamadığımda kullanıyorum..oğlum çok seviyor..

aynen katılıyorum bu devirde malesef doğal beslemek mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…