Bebek Beslenmesi Milupa mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Milupa Aptamil Sütlü Tahıl Karışımı
Kaynak: Sabah

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef bir gıdacı olarak hiç şasırmadım. Şu anda golden goat mama ve hippi araştırıyorum. hipp birazcık daha mantıklı geliyor.. Mamaya karşıyım ama ihtiyaçı olan mecbur annelere düzgün tavsiyede bulunmak lazım

oha yaa e şimdi biz ne yedircez bebeklere biberon mamasında mı taıhıl karışımlı kaşık mamasında mı çıkmış :S peki sma yada hero baby nasıl ben hep aptamil alıodum ama şu an sok geçirdim

çok doğru eşim gıda tarım hayvancılık bakanlığında çalışıyor. bana söylemişti bunu.

ben henüz doğurmadım sizden iyi bilemem amam bence ne güzeli her defasında değişik marka almak. böylece sorun varsa bebek sürekli aynı mamaya maruz kalmamış olur.

Ben ilk mama vermek zorunda kaldigimdan beri milupa aptamil kullaniyorum. Baska mamalari da denedim begenmedi s imdi bu kotu oldu ya

Bir yakınımız kendi laboratuvarında mamayı analiz etmiş ve ağır metal çımış, ben zaten Aptamil ermiyordum, bunu öğrenince de içim iyice rahatlamıştı. Ben bebeklerimi Golden Goat ve Humana ile büyüttüm, son 4-5 aydır da SMA veriyorum, umarım onlarda sorun yoktur.

Ben firma nin facebook adresine misirin neden organik olmadigini.yoksa gdo lu mu ayrı ca diye sormustum.hicbir cevap vermediler.herseyi organik üretmiş misir niye yildizdiz.o gunden beri yedirdigim icin cok pismanim

benim elimde sütlü tahıllı var hala,peki ne yapıcam bu mamayı iade şansımız var mı?keşke hiç kullanmasaydım bebeğime((

Çocuğum yok henüz. Ama gdolu olması kötü olmuş. Kolay bulunan bi markaydı. Bizim yeğenler milupa ile büyüdüler. Köklü bi marka değilmiydi bu ya😱

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim elimde sütlü tahıllı var hala,peki ne yapıcam bu mamayı iade şansımız var mı?keşke hiç kullanmasaydım bebeğime((

iade şansınız var aldığınız yere geri verin 81ilde toplatılıyor çünkü

hımm toptancı varmı oralarda oraya bir sorun fiş olmaması kötü

ya kızlar çıldırcam ben şimd hangi mamayı alcam sma ? hero bby? bebelaca da pek iyi değil diolar aptamile herkes iyi ve köklü diordu off ya gerçekten napçamı şaşırdım ne almalıyım sımdı

ya kızlar çıldırcam ben şimd hangi mamayı alcam sma ? hero bby? bebelaca da pek iyi değil diolar aptamile herkes iyi ve köklü diordu off ya gerçekten napçamı şaşırdım ne almalıyım sımdı

golden goat

benim oğlum 27 aylık milupanın devam sütüyle büyüdü ve halada kaşık maması yiyor hatta evde 2 kutu var
gerçekten çok şaşırdım hadi bizim yedikerimizin hemen hepsinde varda bari bebeklerimizin mamalarına dokunmasınlar offff
birde oğlum milupanın sütünden başka süt içmiyor ne yapacam şimdiartık hiçbir ürününü yedirmem

neden kaşık maması veriyorsunuz acaba?Benim kızım 15 aylık daha hiç kaşık maması yemedi 27 bebeğin devam sütü içmesine gerek yok onun yerine ev yapımı yoğurt verebilirsiniz.

Bende de iki kutu aptamul kasik mamasi su anda da ictigi devam sutu war geri kalan kasik mamasini hero baby balli irmikli almıştım şimdi onada suphelendim poff ya devam sutunude artik sma alirim napim bebelac da iyi degil diye duydum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…