Bebek Beslenmesi milupa ile ilgili yardım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebelac Web Sayfası bak canım sitesindede aynı bebelac bir 6 aya kadar kullanılıyor
Milupa - Aptamil 2 milupanın sitesinde aptamil 2 4. aydan itibaren yazıyor bizim en son aldığımız aptamildede aynısı yazıyor ama rkadaşın dediği gibi değişmiş olabilir

biraz önce milupadan aradılar.paketler avrupa standartlarına göre yenilenmiş.yeni paketlerde 1 numara 6 aya kadar kullanılıyo,2 numara 6. aydan itibaren kullanılıyo.eskilerden bulursan 2 numara al,yenilerden bulursan 1 numara al dedi kadın.hepinize ilginiz için teşekkürler arkadaşlar..

arkadaslar o semınere bzım doktorumuz katıldı bıze soyledıgı 6.aya geçtıgımzde kutuda mutlaka aptamıl 2 6.ay yazsın dedı dedıklerı gıbı kutu degıl degısen kutunun ıçerıgı su an uyanık marketler elındekı stogu bıtırıyor bugun buyuk bı alısverıs merkezıne gıttım aptamıl 2 4.ayda dıyen kutu 900 gr 36 tl aptmıl 2 6.ayda baslanacak olan kutunun sadece 350 gr var oda 30 tl

evet arkadaşlar kutuların içeriği değişmiş takviye yapılmış (denilene göre) ayrıca kutu üzeri ay yazıları da değişmiş eskiden aptamil 3 12.aya kadar idi( çoğu markette de öyle kutulardan halen daha) benim oğlum 1 yaşını doldurdu 12.aydan sonra aptamil junior aldım bende doğal olarak ve o da alerji yaptı bütün vücudun da bende milupa'nın uzman hattını aradım ve içeriğindeki maddeler yüksek gelmiş olabilir siz şimdilik aptamil 3 e devam edin dedi,bende aptamil 3 üzerinde 9-12 yazıyor benim oğlum 1 yaşındı doldurdu kullanamam ki dedim tel.deki uzmaan da onlar 36 aya kadar kullanıyor dedi.sonra web sitesine baktım ki evet değiştirilmiş yani ayları farklılaştırılmış ve geliştirilmiş ama hala daha bazı marketlerde eski kutular mevcut numarasına değilde altına da yazan aylık bölümüne bakıp alın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…