• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Milupa Aptamil 3

Minikpinar

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
157
81
18
32
Merhaba elimde yanlış alışveriş sonucu alınmış 2 kutu açılmamış 1200 gr Aptamil 3 var. Tanesi 52 tl ye alındı 45 tlden veriyorum, ayrıca 3 kutuydu, ama birinin kutusu açılmış ,, 2 adet ambalajı açılmamış 400 gr lık aptamil 3 var, ikisini 35 tlye veriyorum. Mecburen 1ini açtık ve içinden sadece 4 kaşık kullandım, onuda yanında alana göndericem
SKT 2017. İlgilenenlere whatsapp tan fotolarını gönderebilirim buraya yükleyemiyorum
VE AYRICA MUSTELA 1 2 3 BARRİER PİŞİK KREMİ AÇILMAMIŞ 100 ML VAR 15 TL, MAMALAR İLE 10 TL DİR

Son düzenleme:
Açılan mama 1 ay içinde tuketilmeli yani son kullanma tarihinin bi önemi yok fazla gecmeden varsa bi ihtiyac sahibi verin isterseniz kapalı olanları satarsiniz hayırlı satışlar Minikpinar Minikpinar

hamusum hamusum Daha 2 hafta olmadı, mamamız geldi ertesi sabah ağzını sıkıca kapattım ihtiyacı olan bulamadım bantladım, teşekkür ederim

Kullan bebeğine ..çok bi fark yok 1.2.3.4.5 ler arasında..boşuna satma...Ayrıca açılan paketi de at..1 ay değil 2 hafta süresi.

Arkadaşlar çok ucuz bişey değil ki, nasıl rahatlıkla at diyebiliyorsunuz :stop:
Cgnarse Cgnarse arkadaşın dediği gibi kullanman daha mantıklı :KK39:
Benim tavsiyem de, açtığınız o mama ile bebeğinize yoğurt yapın (İnternetten mama ile yoğurt mayalamaya bakabilirsiniz ) Hoppa

Sen kullan bebeğine güvenle hiç bi farkı yok.yada madem aldın açılmayan ürünü geri alıyor aldığın yerler iade edebilirsin.zaten kullanma tarihleri uzun oluyor zama i gelince kullan..

Açılan ürünü at kimseye verme kullanma ..artık onun vitamin minarel değerleri yok oldu boş boş uciririsn hatta zehirlersin

Açılan paketi attım ucuz da değil toplamda 3.200 kg mama var elimde ucuzda değilki atsam satabilsem yerine 1 no alıcam işte benimde aman aman iyi değil durumum alan çıksa hepsini 100 liraya vericem sadece

Back