- 5 Haziran 2024
- 163
- 198
- 18
- 24
Arkadaşlar hayırlı geceler. Daha biraz önce bir konu oldu ve inanılmaz öfke doluyum. Ben özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum. Akşam 3 hoca şeklinde dershaneyi kapatıyoruz. Ben,etüt hocası ve nöbetçi hoca şeklinde. Babamda her gün çıkışta beni alıyor. Neyse nöbetçi hocaların hepsinin arabası var normalde etüt hocasının arabası yok o saatte otobüsle gidiyor. Neyse babamda etüt hocasını bırakayım sevaba gireyim diye bir niyete girdi bu bizim üstümüze görev gibi yapıştı bildiğiniz. Bugünde etüt hocasının evine yakın oturan bir öğrenci varmış bugün onu da bırakalım dedi etüt hocası bende tamam dedim sonra bir öğrencimle de aynı binada oturuyoruz o da var bir ögrencim de babası yok hocam bende sizle geleyim dedi. Arkada dört kişi oluyoruz sıkışacağız nöbetçi hocanın yanına gittim hocam biz çok kalabalık oluyoruz 1 tane öğrenciyi siz bırakabilir mısınız dedim. Yok yok sıkışarak gidin siz dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Hadi tamam neyse dedim yolunun istikametinde olan bir öğrenciye dedim su ögrenciyi sen bırakır mısın biz normalde bırakıyoruz ama çok sıkıstık arkada diye bu etüt hocası yine araya girdi yok yok olmaz olmaz siz sıkışarak gidin diye. O kadar sinir oldum ki anlatamam. Babama da dedim bir daha gelme ben yürüyerek eve gelirim biz bunların taşımacılığını yapmak zorunda değiliz diye. Babam hala yok iyilik yok Allah bilsin diyor. Sinir olmamak elde değil