Milkshake'nin Başarı Öyküsü 8 Kilo Verdi

milkshake__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
6
0
36
İstanbul
Aslında üstünden uzun zaman geçti ama paylaşmak istedim:) Bundan 2 sene önce yediklerime biraz dikkat ederek ve bol yürüyüşle ayda 8 kilo verdim. Hiç aç kalmadım diyebilirim. O zaman lise son sınıfa gidiyordum. Okul eve yakın olduğu için dönüşlerde yürüyerek geliyodum. Normalde akşamları çok yerdim 1 tabağa indirdim. Ve 5i 1 yerde çayının aşırı faydasını gördüm. Şimdi vermem gereken 5 kilo kaldı onlarıda inşallah veririm. Ağır bi diyete başladım ama bence kilo almasıda vermeside çok kolay bişey :) o yüzden kimse canını sıkmasın.

Son düzenleme:

Beşi bir yerde çayına ben de başladım,ancak 1 litre suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay,1 tatlı kaşığı biberiye,1 tatlı kaşığı mate,1 tatlı kaşığı kekik,1 tatlı kaşığı funda yaprağı deniyor,kaynamış suya bu karışım atılıp 10 dakika demlenecekmiş,ama günde 3 bardaktan fazla içilmemesi gerekiyormuş,ama artan su ne olacak 2 bardak artıyor,bu konuda bilginiz var mı? sıcak veya soğuk içilebiliyor mu?cevabınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…