• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milialardan nasıl kurtulabilirim?

nar tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
2
0
86
İstanbul
Merhaba
Göz çevremde milialar var ve ben onlardan nefret ediyorum..nasıl kurtulabilirim?Güzellik salonlarında alıyorlar mı?nasıl alıyorlar?Tekrar çıkar mı?Ayrıca istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu çevreden önerdiğiniz bi salon var mı?Acil yardım edin lütfen...senağlamasenağlamasenağlama

Güzellik salonları alıyor fakat iyisini bulmak lazım. Cilt doktorları da alıyor istersen bir danış. Göz çevresinde kullandığın kremlerin yağları birikip iyi temizlenmediğinden olabiliyor bunlar ya da karaciğere bakılıyor, hormonlara... Göz çevresini Dalin'le yıkayıp bu sorundan kurtulduğunu söyleyenlere de rastlamıştım. Göz çevresi için maske de deneyebilirsin.

Hiç bi ürün kullanmıyorum daha önce de kullanmadım .18 yaşındayım annem makyaj yapmama dahi izin vermiyor..Cildim yeni gelişiyor diye..Ne tür bi maske işe yarar?Çok teşekkür ederim cvbınız için..

Yaşın çok genç, maske konusunda pek tecrübem yok yanlış yönlendirmek istemem. Miliaların kaynağı ürün kullanmıyorsan dıştan değil içeriden geliyor. Senin öncelikle doktora danışıp cilt tipine uygun temizleyici ürün kullanmanı ve kolestrolüne, kan değerlerine baktırmanı tavsiye edebilirim. Göz çevresi öyle hassas ki butonlardan kurtulmak isterken o yaşta kırışıklıkla, dermatitle falan karşı karşıya kalabilirsin. Dikkatli olmalısın. Güzellik salonunda sıktırsan bile bu geçici bir çözüm ve kesinlikle yenileyecektir.

Back
X