- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Teşekür ederim canımAğğğğğğğ canım istedi valla ellerine sağlık demeye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekür ederim canımAğğğğğğğ canım istedi valla ellerine sağlık demeye geldim
Ahhh bal damlıyordu ağzından inşlallah tabi gönül ister ama ben sıramı savdım pusuya yatıyorum meraklardayım sofralarıEllerine emeğine sağlık başarılar dilerim bir an önce birinci olup sırayı bize verirsin inşallah
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim canım tavsiye ederim çok lezetli bir tarifEllerine sağlık. Daha önce hiç milföyden pizza yapmamıştım. Hep tost ekmeği ya da bayat ekmekten yaptım. Denicem bunu da oldukça güzel görünüyo. ☺
Teşekkür ederim canım evet ya sorma hiçte farkına varmadım minik sağolsun olsun ama yaşasın pizza kardeşliğiBunu çok seviyorum been ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Şimdi anladım benim sayfadaki muhabbeti bu arada
KesinlikleeeeTeşekkür ederim canım evet ya sorma hiçte farkına varmadım minik sağolsun olsun ama yaşasın pizza kardeşliği
Kesinlikleeee
Teşekür ederim canımEline sağlık canım yarışmada başarılar dilerim ♥
Teşekkür ederim canım hep öyle olur zaten bilirimEllerine sağlık canım harika görünüyor❤❤ gece gece karnımı acıktırdın
Yaa çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık çok güzel olmuş canım başarılar
Çok teşekkür ederim canımçok güzel olmuş canım ellerine sağlık