• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Milas Erkek Isimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

EbruPetek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
11
0
86
İstanbul
Merhaba hanimlar

Su an yurt disinda yasiyorum ve yakinda bir oglumuz olacak. Isim konusunda zorlaniyoruz, cunku yurtdisinda bir cok turkce isimleri okumakta zorlaniyorlar.

Internasyonel turkce isimleri oneriniz var midir?

Milas bir erkek ismi midir? Bu isimde tanidiginiz var mi?
Eksi sozlukte bir erkek ismi diye bir yorum var. Ben Mugla da bir havalimani oldugunu biliyorum, ama anlami nedir ve erkek ismi olarak sizce nasil?

Milasa uyan baska hangi isimleri onerirsiniz? Mesela Milas Ege gibi?...

Milas Mitolojik bir Tanrı adıdır.
Rüzgar Tanrısı olarak bilinir.

İsim olarak böyle bir isim vermezdim oğluma, ama tamamen seçim sizin tabii ki.

MİLAS Muğla'nın ilçesidir. Mitolojiye göre Milas'ın kurucusu rüzgar tanrısı Mylossos dur.Milas mitolojik tanrı değil ilçe ismidir ..sizin için bir önemi varsa koyun tabi ama ilçe isminden ibaret yani..

Merhaba hanimlar

Su an yurt disinda yasiyorum ve yakinda bir oglumuz olacak. Isim konusunda zorlaniyoruz, cunku yurtdisinda bir cok turkce isimleri okumakta zorlaniyorlar.

Internasyonel turkce isimleri oneriniz var midir?

Milas bir erkek ismi midir? Bu isimde tanidiginiz var mi?
Eksi sozlukte bir erkek ismi diye bir yorum var. Ben Mugla da bir havalimani oldugunu biliyorum, ama anlami nedir ve erkek ismi olarak sizce nasil?

Milasa uyan baska hangi isimleri onerirsiniz? Mesela Milas Ege gibi?...
Su an 2 aylık oğlum ve Milas isminş verdim.Arapçada, Türkçede ve eski Yunanca anlamları mevcut.

Merhaba canim ben pek bulamadim milas isimle ilgili turkce arapca anlam yorum nerde bulabilirim yardimci olabilirmisin?

Muğlanın bir ilçesidir. Başka da bir önemi yoktur. İsim olarak göremedim pek. Karar sizin.

Back
X