Mila'nın çeyizleri

çok güzeller, güle güle kullan:) tercih ettiğin renkler benimkilere benziyor, ben de nevresimlerimi benzer tonlarda aldım:)

çok güzeller, güle güle kullan:) tercih ettiğin renkler benimkilere benziyor, ben de nevresimlerimi benzer tonlarda aldım:)
Çok teşekkür ederim, ben de senin çeyizlerine ara ara bakıyorum ve hepsini çok beğeniyorum. Özellikle de nevresim ve havlularını :) Sen de güle güle kullan inşallah :)

Aslında nevresim alışverişimi bitirmiştim ama Taç'ın internet sitesinde Linens'in çift kişilik pamuk saten nevresim takımlarının 290 liradan 99 tl ye düştüğünü görünce hemen bir tane aldım. (Ne olur ne olmaz diye sipariş vermeden önce müşteri hizmetlerini arayıp stok bilgisini teyit ettirdim sizlere de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim)

canım güle güle kullan.1.sayfadaki siyah çiçekli nevresim takımının markesı nedir acaba?çok beğendim de.

Cok güzel herseyin canim benimde ceyiz topigim var ama uzun zaman oldu bakmayı bırakali sanirim cok özledim ben bu isleri :)) ben hisardan almistim herşeyi

Cok güzel herseyin canim benimde ceyiz topigim var ama uzun zaman oldu bakmayı bırakali sanirim cok özledim ben bu isleri :)/bu arada ilk sayfadaki yemek takımının msrkasi ne canim hani kuşlu gibi olan varya
Teşekkür ederim :) Kuşku takım kahvaltı takımı canım Bernardo'dan aldım.

Canim aldiklarini guzel gunlerde kullan, bende yemek takimimi ve ckb takimimi bernardodan tercih ettim, aldikca paylasimlarini bekliyoruz :)) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…