Milan çeyizlerini seriyoooor :))

milan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
173
0
66
İstanbul
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Kızlaaar daha önce çeyizlerimi açmıştım ama bu şekilde düzenleyip hem eksiklerimi görürüm dedim hemde daha düzenli olur.. Nette tüm fotoları göremedim bulabildiklerimi ekledim ama İki hafta sonra evde çeyizimi açıcam zaten ozamanda resimleri eklicem...

beyaz eşyalarım
Eki Görüntüle 263695

mobilyalarım

küçük ev aletlerim

nevresim takımlarım

yatak örtülerim

yemek takımları, kahvaltı ve çkb setim

havlularım, bornoz takımı ve banyo halısı
Eki Görüntüle 263736

mutfak ıvır zıvırlarım
Eki Görüntüle 263762

aynam ve anahtarlığım

gecelikler

kına siparişlerim

İlk görüntüleyen ve yorumlayan olmaktan gurur duyuyorum, ayağımıda sürüyüm
Çok güzel hepsi, ne hayallerle seçilmiştir Allah hep mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin arkadaşım..
Cips tabağın çok hoşuma gitti

hepsini beğendim Allah ağız tadıyla mutlu mesut kullanmak nasip eylesin

ben daha başlamadım bile yha

herşeyin çok güzel canım mobilyalarınıda aldığına göre yakın zamanda evlılık var sanırım.mobilyalarını ve kahvaltı takımını nereden aldın.devamı varsa beklıyoruz öpüldünnn

çook teşekkür ederim kızlar, düğünüm 23 ekimde allahın izniyle
kahvaltı takımım schafer den canım

ne kadar güzel şeylerin var senin allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin düğünede bişey kalmamış

aa bide beyaz üzerine gül desenli yatak örtüsünü çok beğendim hangi marka ve nerden aldın öğrenebilirmiyim?

Canım çeyizlerin çok güzel allah sevdiğinle bir ömür mutlu bir yuva içinde hayatını geçirmeni nasip etsin güle güle kullan :):):hepsi çok güzel

Canım çeyizlerin çok güzel allah sevdiğinle bir ömür mutlu bir yuva içinde hayatını geçirmeni nasip etsin güle güle kullan :):):hepsi çok güzel

kansucumm teşekkürler daha güzelleri senin olsun inşallah, amiiiin amiiiin ne güzel sözlerrrr

ooooo işte karşısınızda tamamlanmış bir çeyizzz

kocişinle birlikte mutlu mesut iyi günlerde kullanın tatlımm

aldıkların çok iyi.

kahvaltı takımını bende çok inceledim ama kararsız kaldım. bende alabilirim ondan bi mor tutkunu olarak

hayırlı olsunn tüm aldıklarınnn mutluluklar dilerimm

eee artık bitsin dimiii canım
teşekkür ederim amin inşallah
kahvaltı takımı güzel ve en önemlisi her şeyi kullanışlı gereksiz hiç bişey yok o yüzden çok seviyorum bendee öpüyorum duyguuum güzel sözlerin için

cnm benim hepsi birbirinden güzel nevresim takımların çok güzel güle güle kullan

Herşeyin çok çok güzel rabbim huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin

Şimdiden mutluluklar.. Çok az kalmış düğüne :)

Son düzenleme:
hepsi çooook güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…