• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

kızlar merhabalar;
ekim2009 ekim2009 , tomurcukkk tomurcukkk nasılsınız????
hamiş hamiş ve kilo almış olarak döndüm ben...
kilo almamam lazım benimmmm...:mad:
Aaa süper bi haber çok sevindim :anneadayı::nazar:.İstiyordun zaten bebek.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.Yeni galiba daha 5 haftalık görünüyor.
Gel burda devam edelim.Biz verelim kilo,sen alma ;)

Geçen sene 20 ekimde ilk topiğimize 95,5 kilo ile bildirim yaparak giriş yapmıştım.
1 senede al ver acısıyla tatlısıyla sabırla 77,5 kiloya düştüm.Yani 1 ayım var daha 1 yılı tamamlamaya,yaklaşık 20 kilo vermiş olacağım.
Diyete de 117 kilo ile başlamıştım 40 kilo daha hafifim şuanda.Ben bile inanamıyorum 40 kilo verebildiğime.Hedefimi 67 kilo olarak belirledim 10 kilo daha verdikten sonra 50 kilo veren bir fıstık olacağım inşallah.

Bu mesajımı okuyan topik arkadaşlarım benim başarım sizin motivasyon sebebiniz olsun.Eski günlerdeki gibi menü bildirelim kilo bildirelim liste hazırlayalım.Ben öyle veya böyle sayfayı hiç bırakmamaya gayret ettim.Hedefime sizlerle birlikte ulaşıp mutluluğumu sizlerle paylaşmak,sizlerin de zayıfladığını bilmek ve daha da mutlu olmak istiyorum,üzerimde çok emeğiniz var...

Haydi yine yeniden...
Super azimlisin tomurcuk ya masallah:nazar:
Bize cok iyi orneksin cannim

Aaa süper bi haber çok sevindim :anneadayı::nazar:.İstiyordun zaten bebek.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.Yeni galiba daha 5 haftalık görünüyor.
Gel burda devam edelim.Biz verelim kilo,sen alma :KK66:
çok tşk ederim canım, aynen 5 haftalık...
ben de o yüzden döndüm tomurcukkk tomurcukkk 'um...
hamiş topiklerine baktım am aeski arkadaşlarımın yanına dönmek daha cazip geldi:KK66:
kabul ederseniz resmen döndüm aranıza,
hadi kızlar, beni sağ salim, az bir kiloyla doğuma ulaştırın:KK48:
Cok sevindim canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah kac haftalik simdi bebek
çok sağol metra metra 'cım
5 haftalık canım...:anneadayı:

senin bıcırıklar nasıl?

bu arada milad nerelerde???

Merhaba kizlar ben geldimmm uzun zamandir aranizda degildim kilo almis olarak geri dondum malesef.. neyse tekrar sifirdan basliyorum hepinizi cok ozledim :KK200:
Hoş geldin canım benim,bende çok özledim.Devam edelim yine burdan.Ben yeni günlük açacaktım ama vazgeçtim.Eskisi gibi birlik olalım,zayıflayalım

çok tşk ederim canım, aynen 5 haftalık...
ben de o yüzden döndüm tomurcukkk tomurcukkk 'um...
hamiş topiklerine baktım am aeski arkadaşlarımın yanına dönmek daha cazip geldi:KK66:
kabul ederseniz resmen döndüm aranıza,
hadi kızlar, beni sağ salim, az bir kiloyla doğuma ulaştırın:KK48:

çok sağol metra metra 'cım
5 haftalık canım...:anneadayı:

senin bıcırıklar nasıl?

bu arada milad nerelerde???
Olması gerektiği kadar kilo alır doğum yaparsın inşallah canım.Destek oluruz biz hiç merak etme.
Milad da dahil çoğu kişi yok bayadır.Ekim Angelina ben canlı tutmaya çalıştık tutabildiğimiz kadar.İnşallah eski grup toplanır yine ve canlanırız.Ben elimden geldiği kadar toparlamaya çalışırım yine ;) Bu sıralar bende motivasyon tavan :KK49:

Olması gerektiği kadar kilo alır doğum yaparsın inşallah canım.Destek oluruz biz hiç merak etme.
Milad da dahil çoğu kişi yok bayadır.Ekim Angelina ben canlı tutmaya çalıştık tutabildiğimiz kadar.İnşallah eski grup toplanır yine ve canlanırız.Ben elimden geldiği kadar toparlamaya çalışırım yine :KK66: Bu sıralar bende motivasyon tavan :KK49:
süpersin canım...
aynen sizlerle tekrar konuşmak çok güzel..

yine eski düzen mi canım?
salı bildirim günü ve diğer başlığa mı yazıyoruz?

kızlar merhabalar;
ekim2009 ekim2009 , tomurcukkk tomurcukkk nasılsınız????
hamiş hamiş ve kilo almış olarak döndüm ben...
kilo almamam lazım benimmmm...:mad:
anammm anammm TEYZEEE OLUYORUZZZZZZZZZZZZ TEY TEY TEYYYYY:KK71::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
yaa kızlar bu gün çoook güzel bir gün enerjim sevincim şu an iyice tavan yaptı
sen hamilesin metra geri döndü tomurcuğum kortizona rağmen 77 ye düştü :nazar::nazar:daha ne olsuuunnn ne zamandır bu kadar çok sevinmemiştim rabbim hepinizi ailenizle birlikte korusun huzuru sağlığı bolluk ve bereketi sizden eksik etmesin çoğaltsın inşallah:KK74::KK74::KK74:

süpersin canım...
aynen sizlerle tekrar konuşmak çok güzel..

yine eski düzen mi canım?
salı bildirim günü ve diğer başlığa mı yazıyoruz?
Valla bildirimleri burdan da girebilirsiniz canım,biz de yeni toparlandık zaten.iki sayfaya birden yazmak unutuluyor yada zor geliyor olabilir.Ben zaten güncel kontrol ediyorum her mesajı.Burdan da yazılsa bildirim girerim yani ;)

anammm anammm TEYZEEE OLUYORUZZZZZZZZZZZZ TEY TEY TEYYYYY:KK71::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sen hamilesin metra geri döndü tomurcuğum kortizona rağmen 77 ye düştü :nazar::nazar:daha ne olsuuunnn ne zamandır bu kadar çok sevinmemiştim rabbim hepinizi ailenizle birlikte korusun huzuru sağlığı bolluk ve bereketi sizden eksik etmesin çoğaltsın inşallah:KK74::KK74::KK74:
Evet tekrar bir araya gelmemiz harika oldu.El ele başaracağız bu işi...Gelsin menüler bildirimler,gitsin kilolar fazlalıklar

Sana eslik ediyim o zaman canim bol kivircikli taze naneli peynirli salata yapiyim aksam icin hafif olsun:kk77:
ben salatadan da vazgeçtim 2 kaşık bamya yedim eşimin ısrarı üzerine tabakta kalmasın diye :( 2 kaşık yulaf kepeğini yoğurda kattım nane ekledim onu yiyorum şimdi:)
salata yarına inşallah:)

Allah Razı olsun canım, çok tşk ler...

Valla bildirimleri burdan da girebilirsiniz canım,biz de yeni toparlandık zaten.iki sayfaya birden yazmak unutuluyor yada zor geliyor olabilir.Ben zaten güncel kontrol ediyorum her mesajı.Burdan da yazılsa bildirim girerim yani :KK66:
tomurcukkk tomurcukkk acaba yeni bir topic mi açsak???
Hem hepimize iyi gelir, yeni bir sayfa açmış oluruz???

Back
X