Elektrikli Mutfak Aletleri Mikser ve Blender

Milena81

Belki de dünya, başka bir gezegenin cehennemidir.
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
1.705
2.314
Evlenirken hem az ve öz parçası olsun hem de yer kaplamasın diye King marka blender seti aldım. Motorun ucundaki plastik 2 kere eridi, tamire gitti. Şimdi de plastik erimedi ama bıçağı döndürmüyor, yine tamire gidecek. Çok sık kullanıyorum her parçayı. Diyorum öncelikle bir el mikseri alayım, dediğim gibi sık kullanıyorum. Bas bırak bas bırak öldüm robotta, vururum düğmesine çırparım kekimi adam gibi. Ama hangi marka? Blender ve doğrayıcı da lazım tabii, onlar da hangi marka? Braun çok duydum ama biraz pahalı sanki. Şöyle sağlam, kullanışlı bir marka, model var mı önereceğiniz?

bende arıyorum blender set, araştırmalarımda braun sessiz güzel ancak çırpma teli tekli ve ince, philips blender setinde çırpma teli çift güzel görünüyor sesi bilemedim kararsızım birde mutfak robotu olan setlerde rendeleme için kullanışlı mı kullananların yorumları önemli.

Çok şükür cevap veren oldu, teşekkür ediyorum size. Ama bu sayfaya kimse bakmadığı için aynı konuyu bir derdim var sayfasına açmıştım, sanırım 1 hafta oluyor. Baya güzel öneriler oldu, buyrun siz de bakın

Ben Bosch aldım mikser ve blenderımı. Bosch almasam philips alırdım. Çok iyi ürünleri. Tefal fln hikaye artık.

bosch alın kesinlikle. philips eski kalitesinde değil plastikleri rezalet 10 kere çalışan rondo laçka oldu boşa dönüyor 1 adet ceviziçini bile parçalayamıyor. garantiden değiştirdim, 2 kere sonra aynı şey oldu. cevap olarak çok zorlamışsınız doldurmuşsunuz dediler ki inanın öyle birşey olmadı maximum 1 adet soğan atıyorum içine doğrasın diye. dün de aynı laçka durumu mixer için oldu. sadece kek karışımı çırpıyordum, dönmemeye başladı bir baktım yine boşta dönüyor ama malzeme karıştıramıyor. blender mixer rondo birarada olan model o yüzden atamadım sonuçta motoru çalışıyor ama her 2 kullanımdan sonra yedek parçaya para vermekten bıktım. philips süpürgemin de plastik tutma kolu kırılınca artık philips markanın gözümde hiç değeri kalmadı.
emektar arzum marka rondom var ve harika çalışıyor hiç sorun yaşamadım. bosch marka mutfak robotum da harika. şimdi tek tek olarak mixer ve blender alacağım arzum veya boschtan başka düşünmüyorum.
tefal sadece tava tencere olarak iyi, elektrikli aletlerinden uzak durun para tuzağı 3-4 adet tefal aletimi çöpe attım rezaletti, sadece 3-5 kullanımlık yapıyorlar sanki

vatan bilgisayrdaki kız bana braun'u çok önerdi bende philiphs activ flow-pro ürününü düşünüyordum.
hala da ne alacağıma karar veremedim

Homend aldım, 1 ay olmuştur sanırım. 1905 Blendsetter. Doğrayıcısı yok, ayrıca bir doğrayıcım var benim o yüzden istemedim. Sadece blender ve mikser yani. Memnunum şimdilik. Satış sonrası ilgilerini öve öve bitiremeyen yorumlardan da etkilendim açıkçası. Yalnız basma düğmesi içe oyuk, baya parmak denemesi yapmak gerekiyor. Parmak düğmeye temas edemiyor.Ne akla hizmet öyle yapmışlar anlamadım. Düğme tasarımı yanlış, bunu da anca kullanınca anlıyorsunuz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…