• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi mikrotesede olgunlaşmamış yuvarlak hücre(SPERMATİT)bulunan arkadaşlar buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
489
9
46
Kastamonu
arkadaşlar tese sonucumuzu yeni öğrendik .sonuş olgunlaşmamış yuvarlak spermatit hüçreleri bir sürü...olmamış sperm demek .bu spermleri oldurabilirsek çocuğumuz olck inşallah.KAAN AYDOSUN SİTESİNDE durumu böyle olup yani sperm değilde olmgunlaşmamış sperm çıkıp sonra 6 ay tedavi olup meniyle bile sperm çıkan insanlar var. merak ediyorum hiç birsey çıkmayabilirmiydi yani bu spermatit herkeste çıkan bişey mi.durumu böyle olupta olumlu sonuç alan varmı duydunuz mu kafam çok karışık hep???????bunları konuşalım

arkadaşlar tese sonucumuzu yeni öğrendik .sonuş olgunlaşmamış yuvarlak spermatit hüçreleri bir sürü...olmamış sperm demek .bu spermleri oldurabilirsek çocuğumuz olck inşallah.KAAN AYDOSUN SİTESİNDE durumu böyle olup yani sperm değilde olmgunlaşmamış sperm çıkıp sonra 6 ay tedavi olup meniyle bile sperm çıkan insanlar var. merak ediyorum hiç birsey çıkmayabilirmiydi yani bu spermatit herkeste çıkan bişey mi.durumu böyle olupta olumlu sonuç alan varmı duydunuz mu kafam çok karışık hep???????bunları konuşalım

bizdede aynı durum var round spermatid çıktı yuvarlak hücree acaba çıkış olur mu iğne ve ilaç tedavisine başladık...

Özelden attğınız mesajdan sonra bunu görmem iyi oldu.
Biz de geçen yıl kaan aydosta mtese olduk ve ne hikmettir ki bizde de spermatit çıktı.nedense zaten hep kaan beyin hastalarında spermatid çıkıyor.Ben başka kimseden duymadım çünkü böyle birşey.(Varsa lütfen düzeltsin)Spermatit çıkıp tedaviyle sperm çıkışı olan insanlar var mı bunu da bilmiyorum.Kaan hoca bunu ifade ediyor fakat bizim bir yıldır tedaviye devam ettiğimiz halde bi farklılık yok durumumuzda.Halbuki kendisi bize 6 ay sonra kesin çıkış olur demişti.Yanlış anlaşılmasın bunu teminat olarak algılamadık biz asla bu durumun sorumlusu olarak kendisini göstermiyorum.Fakat ameliyat sonrası bizi çok mağdur etmiştir kendisi.daha önce yazdıklarımı sanıyorum okudunuz o yüzden bu konuya tekrar değinmeyeceğim.
Bir dönem kaan bey çok pöpülerdi.topikte pek çok arkadaşımız ona gidiyordu.Ve doğruya doğru adam ameliyata girip saatlerce sperm arıyordu.Sonrasında da tedaviyi itinayla takip ediyordu.Fakat artık ne değiştiyse ameliyat süresi 20 dakikaya düştü.(Girişten çıkışa kadar toplam süre)Tedavi sonrasına hiç değinmiyorum bile.
Kaan beyle irtibatımız da kopmuş değil.Farklı bir algıya sebebiyet vermesin diye yazıyorum eşimimn bir umut olarak buna tutunmasıdır tedaviyi devam ettiren şey.Fakat ne yalan söyleyeyim benim gözümde değerini yitirmiştir.Kafamda pek çok soru işareti bırakmış ve her seferinde soru işaretleri yerini zamanla hüzne bırakmıştır.Şansınız bol olsun.Allah yardımcınız olsun.
Eğer aynı durumla karşı karşıya gelen arkadaşlarım varda mtese olamyı düşünen bence bi kez daha düşünsünler.Sadece bunu söyleyebilirim.

dr. kaan aydos bence kendi branşın da iyi bir doktor. ilgilenmesi araştırması ayrıca. çok sayıda hastalarında başarılı olduğunu forumlardan çok okudum. bu benim fikrim. bütün maillere aynı gün cevap veriyor.

Back
X