Mikroskobi :Yaymada dağınık olarak yüzeyel ve intermedier skumöz hücreler izlenmektedir. Zeminde laktobasiller ve nötrofil lökositler görülmektedir. Endoservikal hücreler izlenmiştir.
Tanı:Malignite veya İntraepitelyal lezyon yönünden negatif servikovajinal smear insflamasyon bulguları
Şimdi bu ne demek??
Doktora henüz göstermedim ama kanımca kötü birşeyler var dimisenağlama
Ule, CL 125 diye bir tahlilim yüksek çıkmış daha kapsamlı hastaneye git araştırılsın dedi bana doktor, rahimde bulunan bol miktardaki kistlerin tümor olma ihtimali varmış.kafamçokkarıştı Kanser riski varmış yani:1shok:
Ay ben Hacettepeye filan gideyim en iyisi
Krocan sen dayına bir sorsana be, bakalım o ne diyo
Ne diyon sen be :1shok:
Manyakmıdır nedir o doktor :mymeka:
Bilmem, bir daha gidersem sorarım Mahbiletatlicadiarzu
Mikroskobi :Yaymada dağınık olarak yüzeyel ve intermedier skumöz hücreler izlenmektedir. Zeminde laktobasiller ve nötrofil lökositler görülmektedir. Endoservikal hücreler izlenmiştir.
Tanı:Malignite veya İntraepitelyal lezyon yönünden negatif servikovajinal smear insflamasyon bulguları
Şimdi bu ne demek??
Doktora henüz göstermedim ama kanımca kötü birşeyler var dimisenağlama
mesela bak nasılsın kuzu diyeyim;
miyokardiyelaskapri lazermativeus revaskülerizalinza kuzu?
ulan şimdiki aklım olsa tıp dili ve edebiyatı okurdum :icecream:
ben sorup öğrendim.Enfeksiyonun ve iltihaplanma durumun var.Ca 125 inin yüksek çıkmasının nedeni myom veya kistin habercisi de olabilir..Bunu da bir rahim ultrasonu ile kolayca öğrenebilirsin.Ancak myomların varsa ve doğum kontrol hapı kullanıyorsan derhal bırakmalısın.Çünkü doğum kontrol hapları östrojen içerediklerinden myomların büyümesine neden olurlar.Bu da Ca 125 in artmasına neden olur.Antibiyotiklerle geçermiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?