• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrop koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy mide bulandırıcı. El yıkamamak nedir yahu?! Bu adam hemşire, hastane enfeksiyon ve mikrop yuvası. İnsan her eve geldiğinde bir duşa girmeli. Hadi bunu yapmıyor haftada 2-3 gün yıkanmalı.
Yok bacım düzelmez bu. Çocukken öğretilip yapılmayan şeyler bu yaşta hiç yapılmaz. Adam duşa girer gibi yapıp klozette oturuyormuş, var mı ötesi?

söyleyince çok öfkeleniyor, ben zaten duş alıyorum sen hastasın diyor. o zaman ben de öfkeleniyorum günlerce konuşmuyoruz.
Ayy çok kötü tehdit edin boşanmakla.
Nasıl aynı yatağa giriyorsunuz bununla?🤢🤢
Çok kötü bu şekilde ilerlemez

Guzel bir dille anlat ,paylaş, seni olumsuz etkilediğini söyle.. böyle kendi kendine söylenip, pasif agresif tavırlar göstererek bir yol alamazsın.
sanırım benim bağırmalarım onu daha da pisleştirdi. yani inadına yapıyordu. ben banyolarını da kontrol edince çok içine kapandı. halbuki adam 6 aydır bir şampuan bitiremedi. bitae de yenisini alsak diye bekliyorum.

Kimse evlendiği insanının eğitmeni bakıcısı değil
Temiz olmayı mı öğretecek kadın bu adama
Çok zor
öyle tabii ama iki senedir beraberiz. bunca zamana yazık, belki düzelirse devam etsek diye düşünüyorum ama bir parçam çok soğudu ne yazık ki.

sanırım benim bağırmalarım onu daha da pisleştirdi. yani inadına yapıyordu. ben banyolarını da kontrol edince çok içine kapandı. halbuki adam 6 aydır bir şampuan bitiremedi. bitae de yenisini alsak diye bekliyorum.
Ahshauhahshs 6 ayda nasıl sampuan bitmez 2 haftada bir mi yıkanıyor sadece suyla mı yıkanıp geçiyor?
Bir hamama gönderin 3 tur vücudunun her parçasını keselesinler anca öyle kokusu gider bu adamın

Oturup düzgüncene bu durumun ciddi olduğunu ve boşanmaya kadar gidebileceğini konuşmayı deneyebilirsin. Daha önceden konuştun mu bu şekilde, belki duygusal vs konuşmak etkili olur. Umarım sorununuz düzelir.

Ayy çok kötü tehdit edin boşanmakla.
Nasıl aynı yatağa giriyorsunuz bununla?🤢🤢
Çok kötü bu şekilde ilerlemez
o uyuyunca kenara doğru kayıyorum.yani eve oda spreyi dizmekte buldum çözümü. boşanmak istediğimi hiç söylemedim ama yol oraya doğru gidiyor ne yazık ki.

öyle tabii ama iki senedir beraberiz. bunca zamana yazık, belki düzelirse devam etsek diye düşünüyorum ama bir parçam çok soğudu ne yazık ki.
Kuzum neyini düzelteceksiz daha tuvaletten çıkınca ellerini bile yıkamıyor
Ki sizin mesleğinizde hijyen önemlidir
4 5 yaşında ellerini yıkama alışkanlığı kazanır çocuklar
Aileden toplumdan okuldan kazanamadığı alışkanlığı siz nasıl kazandıracaksınız
Ondan İğrendiğinizi biliyor bu adam
Doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor
Hadi kolay gelsin

Ahshauhahshs 6 ayda nasıl sampuan bitmez 2 haftada bir mi yıkanıyor sadece suyla mı yıkanıp geçiyor?
Bir hamama gönderin 3 tur vücudunun her parçasını keselesinler anca öyle kokusu gider bu adamın
haftada bir, yoğunsa iki kere. iş yükü fazla olduğu için her türlü fazla terliyor. hamam işini düşündüm de yüzünü asıp durur, daha da kötüleşir.

banyo yapmaya dermanim olmadigi zamanlar esim yikiyor beni 😅 ocak ayinda cok hastaydim, atesim icin dusa girmem lazimdi enerjim yoktu öyle basladi, pesisira hamileligin ilk zamanlari yine enerjisizlik peyda oldu gunlerce dusa giremedigim oldu o zamanlar rica ettim. sonra kolayima geldi simdi sık sık yıkar. Sexy bir yikamak da degil, parmak aralarimi, sirtimi falan lifler 😂😂
bence haftada bir girin duşa adami lifleyin. sadece su dökündüğü icin kokuyordur ikinci güne. beyaz sabunla derisi çikana kadar lifleyin.
yikanmadigi zamanlar da iliskiye girmeyin. bu adam zaten pesisira gusul almamak icin sevismekten kacacak birine benziyor

Kuzum neyini düzelteceksiz daha tuvaletten çıkınca ellerini bile yıkamıyor
Ki sizin mesleğinizde hijyen önemlidir
4 5 yaşında ellerini yıkama alışkanlığı kazanır çocuklar
Aileden toplumdan okuldan kazanamadığı alışkanlığı siz nasıl kazandıracaksınız
Ondan İğrendiğinizi biliyor bu adam
Doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor
Hadi kolay gelsin
ailesinde de hata var. kurban bayramında kadın yağlı eti yere düşürdü sora sessizce tabağa koydu🙄 babası da ev ortamında pek el yıkamaz. zateb başka şehirdeler ama gidince falab aç uyurum ben. sonradan belki düzelir diye umudum vardı yani onun için uğraştım ama cidden ilerleme yok.

ailesinde de hata var. kurban bayramında kadın yağlı eti yere düşürdü sora sessizce tabağa koydu🙄 babası da ev ortamında pek el yıkamaz. zateb başka şehirdeler ama gidince falab aç uyurum ben. sonradan belki düzelir diye umudum vardı yani onun için uğraştım ama cidden ilerleme yok.
NASIL YANİ?
aileden geliyor demkki bu pislik. Yere düşen şey yiyeceklerin arasına koyulur mu tekrar🤢
Belki eti yaparken elini bile yıkamamıştır bu aileden onu beklerim artık. Evlerinde yemek yenmez al dışarıdan bir şeyler kraker falan onları ye bari aç uyuma

banyo yapmaya dermanim olmadigi zamanlar esim yikiyor beni 😅 ocak ayinda cok hastaydim, atesim icin dusa girmem lazimdi enerjim yoktu öyle basladi, pesisira hamileligin ilk zamanlari yine enerjisizlik peyda oldu gunlerce dusa giremedigim oldu o zamanlar rica ettim. sonra kolayima geldi simdi sık sık yıkar. Sexy bir yikamak da degil, parmak aralarimi, sirtimi falan lifler 😂😂
bence haftada bir girin duşa adami lifleyin. sadece su dökündüğü icin kokuyordur ikinci güne. beyaz sabunla derisi çikana kadar lifleyin.
yikanmadigi zamanlar da iliskiye girmeyin. bu adam zaten pesisira gusul almamak icin sevismekten kacacak birine benziyor
ilk başta hadi beraber duşa girelim diye kandırdım ama bir zaman sonra yorulunca bıraktım. yine deneyeyim bakalım. dün banyo yapmıştı yarın keseleme bahanesiyle yıkarım bir kere. zaten duş kurlarını koyuncu haftada bire düştü bizim iş 🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X