• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrodalga fırın ne işe yarar???

tam tersı acıklamalarda var ama ben mıkrodalga konusunda uzman azından pekte olmusuz bısey duymuyorum kanserın bu kadar konusuldugu donemde uzmanlar hep kanstrojenlerden bahsettıler ama mıkro konusunda bır sey duymadım olsa Erkan topuz kesın sayardı lıstesınde-tatlicadiarzu-

Tercih meselesi, ben mikrodalgada yapılan yemekleri yemiyorum, kullanmam ve kullanmıcamda.Herşeyin tvde söylenmesini bekleyemeyiz.Nette araştırdıgım kadarıyla, pek çok yapılan araştırmaların sonuclarını okudugumda sonuç, benim bu kanaate varmamı sağladı.

Tercih meselesi, ben mikrodalgada yapılan yemekleri yemiyorum, kullanmam ve kullanmıcamda.Herşeyin tvde söylenmesini bekleyemeyiz.Nette araştırdıgım kadarıyla, pek çok yapılan araştırmaların sonuclarını okudugumda sonuç, benim bu kanaate varmamı sağladı.
sana katılıyorum canım, herşeyi tv de söyleyemiyorlar .. söylediklerinde ciddi zarar ediyor bunları üreten firmalar..başları derde giriyor prof.ların..tehdit bile alabiliyorlarmış diye duymuştum..eminim daha zararını bilmediğimiz milyonlarca şey vardır fakat yine de bildiklerimizle ilgili önlem almamıza değer..

Back