- 6 Aralık 2024
- 7
- 0
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanmm92
Merhaba arkadaşlar mikroçip aşılama yaptıracağım. Doktorum femara kullanmamı söyledi . Bu uygulamayı yapan varmı ? Neler yapmalıyım neye dikkat etmeliyim ? Neler yiyip içmeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimSağlıklı beslenin, paketli gıda tüketmeyin. Yürüyüş yapın. Avokado tüketin. Folik asit takviyesi başlayın mutlaka. Stresten uzak durun. Aşılamadan sonra ilk birkaç gün bol bol yatıp dinlenin. İyi şanslar.
Merhaba ben iki gün önce aşılama oldum femera ile yapıldı aslında ben iğne ile yapılıyor diye biliyordum ama femera ile de oluyormuşMerhaba arkadaşlar mikroçip aşılama yaptıracağım. Doktorum femara kullanmamı söyledi . Bu uygulamayı yapan varmı ? Neler yapmalıyım neye dikkat etmeliyim ? Neler yiyip içmeliyim
Ben de femara kullanıyorum Salı çatlatma yapacak doktorum sonra da aşılamaMerhaba ben iki gün önce aşılama oldum femera ile yapıldı aslında ben iğne ile yapılıyor diye biliyordum ama femera ile de oluyormuş
2024 aralık ayı aşılama yapanlar diye konu açmıştım ordan bu ay yapanlarla paylaşımda bulunuyoruz inşallah sağlıkla ilerler her şeyBen de femara kullanıyorum Salı çatlatma yapacak doktorum sonra da aşılama
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz de pozitifleri görürüzBen yaptırdım canım.aslinda ilk gün harici yatmadim rutinime döndüm avakoda dahil oldu beslenmeme ekstra birşey yapmadım ondada rutindim. Kasım 16 da aşılama oldum.9 gün sonra pozitifi görmeye başladım gittikçe koyulasti aşılamanın 13.gunu dayanamadım kan verdim 361 ile öğrendim. Ertesi gün artış varmı diye yine verdim 581 çıktı 2 gün sonra 1507 en son 3161 ile kan verme işini bitirdik 2 gün önce.yarin kese için randevum var inşallah görebilirim
Amin canım inşallah dualarım sizlerleTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz de pozitifleri görürüz
Darısı başımıza inşaallahBen yaptırdım canım.aslinda ilk gün harici yatmadim rutinime döndüm avakoda dahil oldu beslenmeme ekstra birşey yapmadım ondada rutindim. Kasım 16 da aşılama oldum.9 gün sonra pozitifi görmeye başladım gittikçe koyulasti aşılamanın 13.gunu dayanamadım kan verdim 361 ile öğrendim. Ertesi gün artış varmı diye yine verdim 581 çıktı 2 gün sonra 1507 en son 3161 ile kan verme işini bitirdik 2 gün önce.yarin kese için randevum var inşallah görebilirim
Belirtiniz varmıydı bende aşılama yaptırdım da merak ediyorumBen yaptırdım canım.aslinda ilk gün harici yatmadim rutinime döndüm avakoda dahil oldu beslenmeme ekstra birşey yapmadım ondada rutindim. Kasım 16 da aşılama oldum.9 gün sonra pozitifi görmeye başladım gittikçe koyulasti aşılamanın 13.gunu dayanamadım kan verdim 361 ile öğrendim. Ertesi gün artış varmı diye yine verdim 581 çıktı 2 gün sonra 1507 en son 3161 ile kan verme işini bitirdik 2 gün önce.yarin kese için randevum var inşallah görebilirim
Standart adet belirtileri harici belirtim yoktu canım.Hayirlisi olsun hakkındaBelirtiniz varmıydı bende aşılama yaptırdım da merak ediyorum
Benimde öyle şuan inşallah bakalım hayırlısıStandart adet belirtileri harici belirtim yoktu canım.Hayirlisi olsun hakkında