mikro.sonrası adet düzensizliği

sxuxnger53

lokum suratlı kızım
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
1.277
6
arkadaşlar bana yardım edin yoksa kafayı yicem şubat ayında 2. mikro denemem oldu sonuç negatif ayın 9.da adet gördüm bu ayın 10unda adet görmem gerekirken tık yok bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı dr iltahap için fitil vermişti onu kullanmıştım tedavi sonrası acaba omu geciktirdi yoksa mikro. sonrası bir dengesizlikmi oldu vucudumda kafam karmakarışık adetlerim hep gününde olurum bide düzensizlik başlarsa ben ne yaparımsenağlama

mikro.sonrası adet düzensizliği yaşayan kimse yokmu bana cevap veren yokmuuuuuuuuuuuuuuu

süngercim biliyorsun canım bende şubatta negatif sonuç almıştım benimde 2. adetim 4 gün geçmişti kendimi hamile sanmıştım ama maalesef değildim adet oldum şimdi 3. adetimi bekliyorum dondurulmuşlar için tekrar şansımı deniyecem sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

süngercim biliyorsun canım bende şubatta negatif sonuç almıştım benimde 2. adetim 4 gün geçmişti kendimi hamile sanmıştım ama maalesef değildim adet oldum şimdi 3. adetimi bekliyorum dondurulmuşlar için tekrar şansımı deniyecem sen ne zaman başlıyorsun tedaviye[/QUOTE
benim 7gün geçti ama hala olmadım streste yaptım ondanmı acaba dahada gecikti ben haziran da düşünüyorum inşallah bu denemen son olur bebişine kavuşursun cevap için saol

teşekkür ederim canım inşallah sende tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun
canım fazla kafana takma banada tüp bebek tedavisine başlamadan önce olmuştu tam 13 gün geçmişti dr um sen nazaman adet olacam diye kafana takarsan adetin gelmez demişti o yüzden canım rahat ol stres geciktirir adeti

arkadaşlar bana yardım edin yoksa kafayı yicem şubat ayında 2. mikro denemem oldu sonuç negatif ayın 9.da adet gördüm bu ayın 10unda adet görmem gerekirken tık yok bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı dr iltahap için fitil vermişti onu kullanmıştım tedavi sonrası acaba omu geciktirdi yoksa mikro. sonrası bir dengesizlikmi oldu vucudumda kafam karmakarışık adetlerim hep gününde olurum bide düzensizlik başlarsa ben ne yaparımsenağlama

canım bende de mikro sonrası ikinci adetim gecikmişti bu normal 20-25 gün gecikenler varmış bende bir hafta gecikti yumurtalıkların toparlanması zaman alıyormuş o kadar hormon ilaçları aldık ondan canım

süngercim biliyorsun canım bende şubatta negatif sonuç almıştım benimde 2. adetim 4 gün geçmişti kendimi hamile sanmıştım ama maalesef değildim adet oldum şimdi 3. adetimi bekliyorum dondurulmuşlar için tekrar şansımı deniyecem sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

canım benim bir sorum olacak tüp bebek tedavim ocakta negatifle sonuçlandı ikinci adetim 7 gün gecikti şimdi 3.adetimi bekliyorum yine dört gün gecikti senin de üçüncü adetin geciktimi acaba bu düzensizlik ne kadar sürer kaç gündür adet ağrılarından çıldıracam ama hala olamadım

X