Mikro Enjeksiyon Denemesine Ani bir Merhaba

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah mutlulukla sonuçlanır, Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah amiiin

Sevgili Arkadaşlar,
Herekese iyi dilkleri icin tesekkur ederim.
Biraz haber vereyim sizlere tedavi ile ilgili...
Bugun tam 7. günümüzdeyiz ve daha önce uyguladığımız uzun protokole kıyasla ilerdeyiz o yüzden tedavinin hızını biraz kesmeye karar verdik. Malum biz zavallı PKO'lular fazla yumurta üretmekten başka birşey yapmayoruz, kalitesi de cabası...
Sanırırım 1 Mart Cumartesi gibi yumurta toplarız diye düşünüyorum, inşallah herşey yolunda giderse.
Aranızda kısa protokol IVF uygulayan arkadaslar varsa bana ozelden mesaj atarlarsa sevinirim, cünkü bazı sorularım olacak, ilgililere duyurulur!

Hepinize; tedavilerinizde basarı ve bol şanslar diliyorum.
Sevgi ile

Sakura Canım benim.
Allah yardımcın olsun. en kısa zamanda dileğine rabbimin izni ile kavuşursun. Herşeyin hayırlısını diliyorum senin için. Ben işin çok başında olduğum için uzun protoko kısa protokol nasıl oluyor bilmiyorum.Sayende öğreneceğim. Şimdiden iyi şanslar.

Kızlar Merhaba,
Pazar gunu yumurtacıklarımı toplattım. Sonrası cok ağrılı ama Allaha'a sukur hersey yolunda gitti. Bugun izinliyim. Carsamba gunu insallah transferimiz olacak. Doktorumdan embryocuklarımla ilgili iyi haberleri bekliyorum su anda. Dua edin kızlar banaaaaaaaa. Insallah hayırlı haberler alırım.
Hepinize sevgiler

inşaallah pozitif sonuca ulaşırsın haberlerini bekliyoruz sabır ve umdun tükenmesin hoşçakal

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun herşeyden önce....İnşallah herşey yolunda giderde bizede bir an önce müjdeli haberi verirsin....

Bende kısa protokol mikroenjeksiyon yaptırdım...soracağın bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım....(Pcos hastasıyım aynı zamanda)

Dualarımız seninle beraber tüm bebek bekleyenler için ....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ...İsteyen herkese çifter çifter versin inşallah....

Kendine iyi bak canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ..sevgiler.....

mikro enjeksiyonda çoğul gebelik olabiliyormu isteğe göre? yardımcı olursanız sevinirim

mikro enjeksiyonda çoğul gebelik olabiliyormu isteğe göre? yardımcı olursanız sevinirim

Hayır canım malesef bu durum doktorların elinde değil....En az 2 en fazla 3 embriyo transfer ediliyor (fazlası yasak çünki) bunlarında hangisinin tutacağını Allahtan başka kimse bilemez....Rabbim dilemişse hepside tutabillir dilememişse hiçbiri tutmaz....Fazla embriyo transferlerinde çoğul gebelik oranı tabiki daha fazla ama bu durumda garanti değil tabi....Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.....

Cevabın için teşekkür ederim.
Sanırım sende PCOS sun. Bende de PCOS var ama yanında bir de morfolojik sıkıntılarımız var. Daha önce 1 kez uzun protokol denedim. 14 yumurta çıkarttım. 8'i 1. Kalite döllendi 3 embryo transferi yapıldı ve geri kalanlar kaliteli görünmelerine rağmen dondurmadık. Bu defa da hatrı sayılır sayıda yumurta cıkardım. Bu arada kısa protokol hemen hemen bitmek üzere, ve sorularımın yanıtlarına hemen ulaşmış gibiyim. Yine de teşekkür ederim...
Yarın hayırlısı ile transferim yapılacak ve kalan yumurtalarımı bu sefer dondurmak istiyorum.
Sen sanırım hamilesin, ikiz mi bekliyorsun?
Sevgi ile

canım inşallah hayırlısı olur en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız

kızlar sabahları 1 bardak süt akşamları 1 pişmiş soğan yenirse hamile kalmak kolaylaşıyomuş diye duydum hiçbir zararı olmayacağı için ben bu ay deniyorum aklınızda bulunsun bana olmazsa belki birimize faydası olur denemekten ne çıkar eğer ben bu ay hamile kalamazsam aşılama düşünüyorum

Gulsencigim Selam,
Embryo transferim bitti. Herşey mukemmel gorunuyor. 3 Embryo transfer ettik. 17 Martta ,nşallah hayırlı haberlerle döneceğim sizlere.
yumurta toplaa işlemi işlem olarak çok ağır değil ama genel anestesi eşliğinde daha kolay tolere edilebiliyor. Lokal anestezi psikolojik açıdan bence uygun değil, zaten doktorum da böyle düşünüyordu. Açıkçası sonrası bende biraz ağrılı oluyor. Tabii yumurta adedi, büyüklüğü de bu konuyu etkiliyor ama toplama sonrası gaz ve sancı 1 tam gün boyunca rahatsızlık veriyor ama tolere edilemeyecek kadar değil. Yani bunlar geçici acılar, zira embryo transferine kadar hiç bir acın kalmıyor....Bu sırada Parasetemol içeren ağrıkesiciler alınabiliyor. Örneğin Parol... Çok da faydalı oluyor.

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla tutarlar a.s.

herseyin yolunda gitmesine cok sevindim sakuracim insallah 17 mart yuzunu guldurecek haberle donersin bize!!!!!!!!

Kızlarrrrrrrrr,
Kaygılanmaya başladım ben artık.
İlk mikro enj. denememde hiç ağrım sızım olmamıştı ve sonuçta gebe kalamamıştım. Kendi kendime hamile kaldığımda yumurtalıklarımda çekilme, gerilmeye benzer sancılar olmuştu.
Şimdi 3. mikro enj. denemem ve ara ara ufak kasılmalar dışında hiç bir gösterge yok. 17 Mart Pazartesi BETA HCH vereceğim. Ne olur dua edin. Herhalde duadan başka çarem yok, yine olmadı mı nedir bu iş????
Neyse ben az ümit edeyim de olursa çok sevinirim ama yine de herhalde olmadı gibime geliyor.
Hepinize sevgiler:sm_confused:

canim Allah yardimcin olsun sana nur topu gibi bir evlat versin insallah..umarim hayirli haberlerle donersin...

Canım hiç belli olmaz,kendini böyle şartlandırma.Bence vücut hamileliği bir kere yaşadığı için 2.de o kadar tepki vermiyordur.Benimde çok şiddetli bir belirtim olmadı.Bilemezsin şimdiden.
Az kalmış 17 Marta canım dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…