Mikro Enjeksiyon Denemesine Ani bir Merhaba

Sakura

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
486
7
Sevgili Arkadaslar,
Cok eski bir KK uyesi olmamakla beraber gectiğimiz Haziran ve Temmuz aylarında yasadığım mikro enjeksiyon ve hemen ardından bir spontan gebelik tecrubem basarısızlıkla sonuzlanmıştı. Kendi kendime gebe kalmayı kafaya takmıştım ama biliyorsunuz ki biz IVF kadınları hayatımızda hiç bir şeyi planlayabilmek gibi bir lüksümüz yok...
Subat ayında tekrar baslayalım derken eşimin tayini Rusya'ya cıktı. Mart ayının ortalarında artık benimle olmayacağı için hemen kısa protokol bir mikro enjeksiyon denemesi yapmaya karar verdik. Doktorumla Salı sabahı konustum ve öğlen hemen başlayalım ki eşini gitmeden yakalayalım dedi.
Reglin 2. günü hemen bir ultrason ve Gonal F'e başladık hayırlısıyla. Bu sefer başaracağıma inanıyorum. 4 Mart gibi hayırlısıysa yumurta toplamaya gideceğiz. Umarım hersey yolunda gider.
Hepinize sevgiler, dualarınıza ihtiyacım var.

allah yardımcın olur canım inşallah her şeyin çok olumlu gelişir ve bebeğine kavuşursun bende salı günü gonal f lere başlıycam belkide birlikte takip edebiliriz zamanlamayı. hayırlısı. allah yüzünü güldürsün.

sevgili sakura,
foruma aktif olarak pek katılmıyorum artık, ama senin msjını okuyunca, cvp yazamadan edemedim..
cnm, inşallah allah bu kez yüzünü güldürür, inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, hep dualarımdasın
bol şans ve başarılar, kendine çok dikkat et...

canım hayırlı olsun inşallah... bu sefer bebişin sana sımsıkı ve sağlıcakla tutunur ve eşin yokken sana yoldaş olur umarım... hayırlısı olsun inşallah canım...

sevgili sakura;
senin adina cok sevindim umarim bu sefer gonlundekini verir Allah!!!!

canım ,
allah gönlüne göre versin. hepimiz bu süreçleri yaşıyoruz . inşallah bebişine kavuşacağın ay bu aydır.

canım merhaba hem haziranda hem temmuzda iki mikromu yaptırdın

canım hayırlı olsun inş bebeğne kavuşursun belki bi hayır vardır bu kadar cubuk olmasında

Sevgili Ebrizim,
Evet aşağı yukarı aynı tarihlerde başlayacağız. :) Yeniden bu duyguları yaşamaya başlamak cok ama çok güzel...
Ben yanlız kısa protokol deneyeceğim bu sefer inşallah herşey yolunda giderse. Sonuçlarımızı paylaşmaktan mutlu olurum.
Sevgiler

Canlarım Cebid ve Mehay,
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah artık değil mi?, ikinize de cok tesekkur ederim. Kaybolmayın buralardan. İkinize de bol bol sevgiler...

Sevgili Helin Hivda,
Gecen sene martta bir mikro enj. yaptım. Mayıs ayında olumsuz sonuclandı. Hemen ardından Haziran ayında kendi kendime gebe kaldım ve kalp atışları durdu. Yani 2 ay içinde iki kez denemiş gibi oldum, eh biraz ağır oldu ama hepsi geçti Allahımın izniyle....
Sevgi ile

Dualarımız ve kalbimiz seninle buna emin ol.Anne olamıyoruz bari teyze olalım dimi:))ben 2.ye nisanda başlıcam sende benden dualarını eksik etme.İnsanların birbirine dua etmesi ,kendisi için istediğini başkaları içinde istemesi çok önemli çok güzel veçok makbuldür.hepimiz birbirimiz için gönülden dua edelim ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla mutlu haberi burdan paylaşalım

Sevgili Nevin ırmak,
Inanır mısın her gece insan ismini bilmediği, tanımadığı ama sadece seninle aynı sıkıntıyı çektiğini bildiği insanlar için bu kadar yalvarır mı. Evet yalvarır, sen çok haklısın.
Dualarım hep bizim için,
Sevgiler

Allah razı olsun sakura.Bunca dua karşılıksız kalmaz emin ol.Allah birgün derki benim bu kulum benden istemekten vazgeçmedi ben vermedim o istedi ben vermedim ama o yine istedi der ve verir.Bizler çok sabırsısız malesef ama istemekten bıkmıcaz tamam mı?Vazgeçmek yok,yılmak yok,olumsuz düşünceler yok..Sevgiler

canım arkadaşım hadi hayırlısı inşallah..rabbim yüzünü güldürsün...dualarımız yanında...(her zaman)

Hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun

sakuracım inşallah bu sefer herşey gönlünce olur.rabbim inşallah yüzünü güldürür.Allah yardımcın olsun.

sakura sanırım beraber işlemimiz sonuçlanacak inşllh pozitif sonuçlar alırız bende herkezden dua istiyorum ben herzaman kendimle beraber tüm olmayanlara ediyorum inanırmısınız bilmem ama çoğunun da oldu benim hariç inşllh benimde olacak ALLAHIM herkezin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…