• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mıknatıslı Cam Silici Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi niltt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

niltt

N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
6.833
86
688
42
İstanbul
$MIKNATISLI-CAM-SILICI-CIFT-ISI-CAMLAR-ICIN-BEYAZ__35120000_1.webp$guvenli_cam _silici.webp

Kızlar bunu kullanıpta memnun kalan var mı acaba çok merak ediyorum

bi kısmında camı temizlemek için bi bez var diğer kısmında da mıknatıs,ipi de var ola ki bişey olursa düşmesin diye merak ettim bende alan var mı diye...

bende almak istiyorum bundan..evim üst katlarda camı dışardan silebilmem imkansız..eğer işe yarar bişeyse kullananların tavsiyesine benimde ihticamım varr :81:

Ben 5 yıldır aynalarımı ve camlarımızı bununla temizliyorum,çok alıştım,onsuz yapamam.Salon camım çooook uzun.Çaresini böyle bulabildim.Mesela aynalarımı camsil-clin bile silsem silme izi kalıyordu,ama bu aletin keçesine bulaşık deterjanı yaptığımdan zerre iz olmuyor.Mıknatıs sadece diğerini tutmak için ,temizliği keçesi ve sileceği yapıyor.

bu ürünü kullananlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum evde yere kadar üç tane cam var ayrıca 5.kat aşağı bakarken bile korkuyorum :110:
işe yarıyorsa bende almak istiyorum :KK54:

Back