Miha Bodytec yapanlar deneyenler

nina_nina

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
56
4
Merhaba kızlar,

Miha Bodytec diye yeni bir spor trendi var, klasik spor salonlarında yapılan 3-4 saatlik bir antrenmanın çok daha üzerinde bir etkiyi sadece 25 dakikada sağlıyormuş. Vücudundaki her bir kas grubunu ayrı ayrı çalıştırmak yerine 25 dakikalık bir zaman diliminde tüm vücut antrenmanı tamamlamış oluyormuş. Bu da hiç olmadığı kadar sağlıklı ve formda bir vücuda kavuşmayı sağlıyormuş duyanlar, yapanlar, deneyenler varsa görüşlerini paylaşabilirlermi acaba?

Denemek ve başlamak istiyorum ama faydası varmı diyede merak ediyorum.

Ben de bugün güzellik uzmanından duydum bu yöntemi .1 senedr diyet yapıyorum zayıfladım ama bölgesel incelmeye ihtiyacım var deneyen varmı?

Boyun ve bel fıtıklarına da iyi geliyormuş kasları kuvvetlendiriyormuş. Eğer gercekse ağrılarımdan da fazlalıklarımdan da kurtulurum

Bende duydum çok değişik bir şey denemek istiyorum. Zayiflamaya ne tür bir etkisi oluyor merak ettim.

arkadaslar merhaba ben pilates master tranier egitmeni simge guven dilerseniz merakinizi gidermek icin size demo ders verebiliim florya ya gelebilirseniz… cok ciddi sonuclar aliyoruz 10 seansta dilerseniz beklerim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…