• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migros görüşmesine çağırıldım..

zeynepmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlar lise öğrencisiyim bu yıl sınavlara hazırlanıyorum.Migrosa iş başvurusunda bulundm ve bugün mülakata çağrıldım.Şuan okul devam ettiği için part time çalışmak istediğimi söleyeceğim.Peki mülakatta nasıl davranmalıyım ? Maaş konusunda nasıl cevaplar vermeliyim? Deneyimi olanlar yardım etsin..
Teşekkürler..

canım ben geçen sezon şokta çalışmıştım bilirsin şok ve migros birbirine bağlı okuduğun için onlar seni direk parttime yapabilirler ama yinede sen söyle görüşme sırasında rahat ol her soruya kesin cevaplar ver güler yüzlü ol onlar otur demeden oturma parmaklarınla saçlarınla oynama bu hareketler senin tedirgin olduğunu gösterirmiş ne kadar maaş istiyosun dye sorarlarsa veya form doldurmanı söylerlerse görüşmeye girmeden önce ücret talep kısmına uygun görülen ücret diye yaz ya da öyle söyle. neden migros diye de sorabilirler bana neden şok diye sormuşlardı :53: ayrıca işe girersen eğer 2 hafta sonra filan istanbul ataşehir migros genel müdürlüğüne 2 gün eğitime gönderiyolar gerçi ben yalovadayım sen istanbula uzaksan göndermezler
inşallah işe girersin canım haberlerini bekliyorum :16:

Son düzenleme:
canım benide aradılar bugün pazartesi çağırdılar.ancak ben staj yapıyorum ve haftaya bitiyor gelemeyeceğimi söyledim tekrardan ararız sizi dediler.dönünce ben arıycam onları.görüşmen nasıl geçti olumlu olumsuz bana anlatabilir misin.?bide sen nerdensin yani nreye çağırdılar görüşmeye?

Back